Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponturi pentru combaterea ridurilor la barbati

Vineri, 05 Februarie 2010, ora 08:40
13866 citiri
Ponturi pentru combaterea ridurilor la barbati
Foto: wrinklecream365.com

Nu numai femeile se ingrijesc pentru frumusetea lor ci si barbatii sunt preocupati de sanatatea si fermitatea pielii. 80% din produsele cosmetice existente pe piata se adreseaza femeilor, dar si barbatii au nevoie de cateva ponturi utile pentru ingrijirea zilnica.

Ridurile apar atat la femei cat si la barbati. Este semnul clar al imbatranirii pielii si cu totii suntem sensibili in a ne arata adevarata varsta, informeaza natural-homeremedies.com.

Pentru ca organismul femeii este diferit de cel al barbatului, produsele pentru tratarea ridurilor nu sunt unisex. Astfel, barbatii au nevoie de formule eficiente pentru aceasta problema, dar potrivite organismului lor.

Hidratarea este comuna ambelor sexe. Astfel, una dintre cheile luptei impotriva ridurilor este consumul de apa zilnic. Mai mult, masajul facial zilnic este absolut necesar. Barbatii pot folosi uleiul de masline extravirgin si cel de migdale pentru a masa fata, gatul si mainile, acolo unde semnele imbatranirii pielii sunt mai pregnante.

Masajul facial se realizeaza in sensul ciculatiei sangelui la inima, pentru a favoriza sistemul circulator. Mai mult, prepara o masca antirid din frunzele de aloe vera, pe care le vei zdrobi pana cand obtii o pasta. Dimineata si seara, aplica masca in zona ridurilor si maseaza 20 de minute pentru a hrani pielea in profunzime.

Nu uita sa te speli dimineata cu apa rece si nu calda, pentru ca circulatia sa fie imbunatatita. Trebuie sa stii ca fumatul, cafeaua si alcolul sunt printre principalele cauze ale aparitiei ridurilor atat la femei cat si la barbati de la o varsta frageda.

Daca vrei un ten impecabil, fara riduri si imperfectiuni, poate ca este timpul sa renunti la vicii, sa bei mai multa apa in fiecare zi si sa-ti formezi un obicei din a-ti curata si hidrata pielea in fiecare dimineata si seara.

Pentru barbatii care nu pot pastra obiceiurile de ingrijire zilnica a tenului, exista tratamente cu laser pentru reducerea si eliminarea ridurilor. Acestea insa pot avea si alte repercursiuni asupra pielii tale, deci este absolut necesar sa optezi pentru aceasta metoda doar dupa un control in prealabil.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#riduri barbati, #combatere riduri barbati, #piele intinsa barbati, #metode ingrijire barbati , #pielea