Secretele unei frumuseti de invidiat, fara machiaj

Sambata, 10 August 2013, ora 09:45
3083 citiri
Secretele unei frumuseti de invidiat, fara machiaj
Foto: awomensmag.com

Oboseala isi spune uneori cuvantul si iti strica frumusetea. Machiajul este primul mijloc folosit de femeile care vor sa ascunda urmele ei neplacute. Exista insa si metode naturale care pot ajuta in aceasta privinta.

Miscarea de dimineata

Oricat de greu ar parea la o prima privire, trezitul de dimineata cu o ora sau chiar doua inainte de a pleca este benefic. Daca te trezesti mai devreme pentru a face sport, vei avea numai de castigat, scrie Fox News.

Oasele si muschii vor fi intr-o forma mai buna, iar creierul va fi si el influentat pozitiv. Totul se va reflecta in aspectul tau fizic, caci circulatia sangelui este imbunatatita in tot corpul.

Daca nu poti face atat de mult sport, e bine de stiut ca si 15 minute de miscare in fiecare dimineata te pot ajuta.

Culoarea potrivita a hainelor

Trebuie sa stii ca dimineata este un moment bun pentru a purta culori vii. Evita negrul, caci el poate sa strice totul. Este bine sa alegi o culoare care se potriveste cu culoarea pielii tale si cu tenul pe care il ai.

Daca preferi culorile reci poti opta pentru diferite nuante de albastru, roz, magenta sau chiar alb. In cazul culorilor calde sunt de preferat nuantele de galben, portocaliu, verde inchis si chiar rosu spre portocaliu.

Apa rece dimineata

Dimineata este indicat sa te speli cu apa rece, ea avand un efect benefic asupra ochilor si creierului.

Daca rezisti, un dus rece ar fi tocmai bun inainte de a iesi din casa, chiar si unul de 10 secunde. Apa rece ii va da pielii tale o culoare placuta si vei arata mai odihnita.

Hidratarea

Hidratarea este foarte importanta intreaga zi, apa ajutand mult organele si creierul.

Daca esti suficient hidratata, te vei simti mai bine si iti vei pune in evidenta frumusetea, ascunzand urmele oboselii.

In plus, drumurile pe care le vei face pana la baie te vor ajuta sa te misti mai mult.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#frumusete femei sport kilograme, #ten imbracaminte cumparaturi frumusete, #sexy ten piele hidratare , #pielea