Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Stii cum sa iti protejezi pielea in sezonul cald?

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 08:00
3759 citiri
Stii cum sa iti protejezi pielea in sezonul cald?

Sezonul cald este extrem de solicitant pentru pielea ta, mai ales daca aceasta este sensibila si expusa la factori de risc precum caldura si razele ultraviolete.

Afectiuni precum dermatita sau eczema devin, astfel, tot mai comune in aceasta perioada, atat in cazul copiilor, cat si in cel al adultilor. Afla cum poti preveni aceste afectiuni si cum le tratezi, in cazul in care suferi deja de ele.

Ce este dermatita?

Dermatita este o afectiune necontagioasa, care se manifesta prin inflamatii locale la nivelul pielii. Cauzele care ii favorizeaza aparitia pot fi numeroase, de la atingerea unor materiale precum metalul sau produsele de curatare, la un sistem imunitar deficitar. Stresul, dereglarile hormonale si variatiile in greutate, precum si produsele cosmetice pot favoriza, la randul lor, aparitia diverselor forme de dermatita.

Printre simptomele dermatitei se numara pielea uscata si pruritul, iar in sezonul cald aceste simptome sunt chiar mai intense decat in alte perioade ale anului.

Ce este eczema?

Eczema este o afectiune cutanata alergica, ce se manifesta prin aparitia unor vezicule lichidiene la nivelul pielii. Acestea provoaca mancarimi la nivelul pielii si uneori chiar si usturime.

Zonele afectate devin rosii, iar pielea din jurul veziculelor lichidiene se usuca foarte tare si are nevoie de hidratare constanta si sustinuta pentru ca iritatia sa se calmeze. Poti folosi pentru acest lucru Crema Grahams Natural pentru Eczema, care s-a dovedit extrem de eficienta in tratarea eczemei.

Cum iti protejezi pielea in sezonul cald?

In primul rand, ar trebui sa iei in calcul atat metodele de prevenire, cat si pe cele de tratare ale acestor afectiuni. Evita tesaturile sintetice, mai ales in aceasta perioada si inlocuieste-le cu fibre naturale precum bumbacul sau inul. Pielea ta va putea respira si se va irita mai putin astfel.

Protejeaza-te cat mai bine de transpiratie, prin folosirea unor antiperspirante eficiente. Evita-le pe cele cosmetice si opteaza, in locul lor, pentru folosirea unor produse naturale, pe baza de plante, care sa nu contina parfum si alte elemente care ar putea irita pielea.

Foloseste lotiuni cu protectie solara si fereste-te sa stai la soare in orele de varf, acest lucru poate fi extrem de periculos pentru pielea ta.

Hidrateaza-ti pielea in fiecare seara, cu ajutorul unor produse special concepute pentru prevenirea si tratarea dermatitelor si a eczemelor, asa cum este Ulei de Baie Grahams Natural. Pentru zonele deja afectate, poti folosi Crema Grahams Calendulis Plus, care va calma iritatiile si pruritul si va contribui activ la refacerea tesuturilor pielii.

Pentru comenzi si mai multe informatii accesati http://www.grahamspentrupiele.ro.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#protectie piele vara, #gama protectie Grahams, #crema protectie Grahams, #crema eczeme Grahams , #pielea