Tratamente naturale pentru afectiunile dermatologice cele mai intalnite: eczemele

Marti, 17 Martie 2015, ora 11:36
15494 citiri
Tratamente naturale pentru afectiunile dermatologice cele mai intalnite: eczemele

Eczema atopica este o afectiune alergica ce se manifesta la nivelul pielii, asupra careia genereaza aparitia unor vezicule lichidiene pruriginoase, dar si a iritatiilor cutanate. Aceasta mai este cunoscuta si sub denumirea de dermatita atopica sau eczema constitutionala si ii afecteaza de regula pe cei expusi ereditar la riscurile de aparitie a alergiilor.

Cu o frecventa crescuta in randul sugarilor, dermatita atopica poate fi declansata de catre acei alergeni comuni in orice locuinta sau chiar in cele mai comune dintre alimente, asa cum sunt laptele si ouale.

Tratarea eczemei se poate realiza cu ajutorul produselor chimice disponibile in comert, care nu sunt insa foarte eficiente si te expun riscurilor ca eruptiile sa se agraveze din cauza substantelor cosmetice, dar si cu ajutorul remediilor naturale pentru astfel de afectiuni dermatologice. Iata doua produse foarte eficiente in tratarea eczemelor care nu iti incarca pielea cu substante toxice:

Crema Grahams Natural Kids pentru Eczema

Acest unguent natural a fost conceput special pentru pielea sensibila a copiilor si nu contine substante iritante. Printre ingredientele sale active se numara untul de cacao si cel de shea, uleiul de masline si cel de jojoba, vitamina E si Alantoina.

Este un tratament eficient in tratarea eczemelor, care hidrateaza derma in profunzime si totodata calmeaza mancarimile si iritatiile la nivelul pielii sensibile a copiilor. Un alt atu al acestei creme este ca stimuleaza sistemul imunitar al dermei, combate pruritul si ajuta pielea sa se regenereze si sa se vindece.

Crema Grahams Calendulis Plus

Florile de galbenele au fost folosite de-a lungul timpului pentru tratarea mai multor afectiuni cutanate, printre care se numara si eczemele comune sau psoriazisul. De aceea, au fost incluse si in reteta 100% naturala a cremei Grahams Calendulis Plus, care mai numara printre ingredientele active si parafina, uleiul Dromiceus, pe cel de Manuka si pe cel de Emu, precum si vindecatorul extract de propolis.

Este un produs special conceput pentru persoanele cu pielea sensibila care sufera de eczema, actionand in senzul calmarii pruritului si a rosetii si totodata hidratand pielea foarte uscata. In plus, reconstruieste bariera cutanata, repara filmul hidrolipidic si fortifica sistemul imunitar al dermei.

Acestea, precum si alte produse din gama de produse naturale pentru tratamentul si ingrijirea completa a pielii - Grahams Natural puteti regasi in cadrul magazinului online www.grahamspentrupiele.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#tratament eczeme, #crema eczema copii, #creme Grahams eczeme , #pielea