Mod inedit de a slabi: Mananca cu furculita care vibreaza

Joi, 18 Aprilie 2013, ora 20:31
2342 citiri
Mod inedit de a slabi: Mananca cu furculita care vibreaza
Foto: MarketWatch.com

Daca ai epuizat toate metodele de slabit, ai putea sa incerci o inventie inedita. O companie a inventat o furculita speciala, care vibreaza si se coloreaza atunci cand mananci prea repede si prea mult.

Potrivit MarketWatch, ea se numeste Hapifork si a fost prezentata la targul de electronice CES din ianuarie, iar in curand ar putea ajunge in magazine.

Producatorii au apelat la site-ul de crowdfunding Kickstarter.com, pentru a strange din donatii suma de 100.000 de dolari, suma necesare productiei la scala larga.

"Cel mai important lucru pentru noi este sa aflam daca consumatorii isi doresc aceasta furculita inteligenta", a precizat Jacques Lepine, antreprenorul francez care a inventat-o.

El a marturisit ca obisnuia sa manance atat de repede, inca sotia lui nu putea sa stea la aceeasi masa. Dupa ce a facut o indigestie severa si a fost transportat la spital, omul de afaceri a incercat sa isi schimbe modul in care manca, insa nu a reusit.

Astfel, intr-o zi, Jacques Lepin a realizat ca trebuie sa fabrice o "furculita inteligenta".

Hapifork poate fi setata sa vibreze si sa lumineze daca cel care o foloseste nu are un interval mai mare de 10 secunde intre imbucaturi. In acest mod nu vei avea cum sa exagerezi cu mancarea.

Ea are 2,54 cm lungime si va fi disponibila la inceput in trei culori, albastru, verde si roz. In plus, compania care o produce a pregatit mai multe suprize pentru cei care doneaza pentru acest proiect prin Kickstarter.com.

Astfel, ea va fi oferita cu 10% discount pentru primii 2.500 de oameni care doneaza cel putin 89 de dolari. Pentru 100 de dolari daruiti, vei primi un exemplar gratuit. Cei care vor sa dea 300 de dolari, trebuie sa stie ca vor fi inclusi in programul lor de testare, la finalul caruia vor ramane cu o Hapifork pentru acasa.

De asemenea, firma producatoare s-a gandt sa conecteze furculita inteligenta la smartphone, prin intermediul unei aplicatii, care te va ajuta sa iti monitorizezi obiceiurile alimentare.

Daca lucrurile vor merge conform planului, atunci Hapifork va fi gasita in magazine la pretul de 99 de dolari, incepand cu ultimul trimestru al anului.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#furculita vibreaza slabit, #inventie furculita vibreaza, #inventie Hapifork, #gadget ajuta slabit , #produse slabit