Fii tanar in mod natural

Joi, 13 Mai 2010, ora 08:31
6555 citiri
Fii tanar in mod natural
Foto: hubpages.com

Produsele cosmetice pe care le folosesti in prezent sunt utile, eficiente, dar nu pentru o durata indelungata. Schimbarile din alimentatie, hormonale, stresul si tensiunile sunt doar cateva dintre motivele pentru care o crema de fata care era eficienta in urma cu doua luni, acum nu mai are niciun efect asupra pielii tale.

Remediile naturale, retetele cosmetice ale bunicii, preparate din plante proaspete pot fi cele mai bune solutii pentru a-ti pastra tineretea si aspectul ingrijit al pielii tale pentru mai mult timp, informeaza hubpages.com.

Celule moarte, riduri, fata imbacsita, lipsita de stralucire si expresie, acestea sunt problemele cu care te confrunti in situatiile foarte stresante, atunci cand ai impresia ca nici un produs cosmetic nu te mai poate ajuta sa iti recapeti ferimitatea pielii.

Retetele cosmetice naturale sunt usor de preparat, dar nu uita ca regularitatea este cheia succesului acestui tip de tratament.

Tataneasa infloreste vara si poate fi gasita in special in zonele cu umezeala. Pe langa beneficiile asupra sanatatii generale, tataneasa mai poate fi folosita si ca remediu cosmetic, pentru ca are proprietatea de a reda pielii fermitatea si elasticitatea prin echilibrarea cantitatii de sebumului.

O crema preparata din tataneasa este ideala pentru pastrarea pielii netede si fine, dar si pentru redarea aspectului sau tanar. Dupa ce ai cules planta, se lasa un timp la uscat, atat cat sa se poata obtine un praf din ea. Se adauga intr-o crema foarte groasa si se mesteca pana cand se obtine un amestec perfect.

Remediul obtinut se foloseste ca masca de fata, pe care o indepartezi dupa 20 de minute si clatesti apoi tenul cu apa din abundenta.

O alta reteta cosmetica naturala se poate obtine din aloe vera, planta ideala pentru favorizarea cresterii de noi celule sanatoase. Folosita cu regularitate, crema din aloe vera indeparteaza celulele moarte de la nivelul fetei si favorizeaza cresterea altora sanatoase.

Ai nevoie de putin bicarbonat de sodiu, peste care adaugi sucul frunzelor de aloe vera. Se mesteca pana obtii o pasta consistenta, pe care o folosesti ca masca hidratanta, cu care masezi intai fata timp de doua minute, dupa care o lasi sa actioneze alte 15.

Semintele de grefe sunt un alt ajutor naturist pentru ingrijirea ta delicata si naturala. Sunt ideale pentru indepartarea ridurilor si a liniilor fetei, care tradeaza varsta. Daca nu vrei sa prepari in casa remediul tau natural, poti achizitiona din magazinele de profil ulei esential din seminte de grefe, pe care il folosesti in fiecare seara la masarea zonelor cu riduri.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#retete cosmetice naturale, #retete cosmetice fata, #retete cosmetice riduri , #remedii naturale