Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Iasomia, afrodisiac si sedativ

Vineri, 11 Septembrie 2009, ora 07:36
7086 citiri
Iasomia, afrodisiac si sedativ
Foto: made-in-china.com

Iasomia si-a castigat popularitatea gratie mirosului sau deosebit, intrand in atentia producatorilor de parfumuri inca din secolul al XVI-lea. Tot atunci, specialistii au descoperit si proprietatile sale curative, iar in prezent iasomia este un remediu naturist deja clasic.

In China este cunoscuta pentru proprietatatile sale dezinfectante. Contine acid salicilic si alcaloizi, fiind folosita remediu pentru infectii, prin actiunea astringenta si calmanta, informeaza herbalremediesinfo.com.

Florile de iasomie sunt binecunoscute pentru efectul afrodisiac si sedativ, iar din frunze se obtin uleiuri esentiale, despre care specialistii spun ca sunt un adevarat tonic pentru viata sexuala.

Im medicina ayurvedica, iasomia este o planta care incurajeaza lumina, armonia, pacea si este proprie iubirii si compasiunii. Tocmai de aceea se recomanda in special femeilor, pentru imbunatatirea vietii sexuale.

Infuziile cu ceai de iasomie trateaza eficient infectiile urinare, febra si inflamatiile. In combinatie cu lamaia, poate fi folosita si pentru ingrijirea delicata a parului si calmarea iritatiilor scalpului.

Contine antioxidanti, cu proprietati importante in eliberarea radicalilor liberi, deci o cura cu ceai de iasomie te va pastra tanar la orice varsta.

Florile uscate de iasomie sunt utile pentru normalizarea valorilor colesterolului si, implicit, pentru tratarea problemelor cardiace. Specialistii o recomanda inclusiv in curele de slabire, sub forma ceaiurilor, pentru ca imbunatateste digestia lenesa.

Prin proprietatile sale antiseptice, extractul de iasomie protejeaza tenul, redandu-i stralucirea naturala. Cremele pe baza de iasomie curata in profunzime si hranesc pielea deteriorata.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#iasomia remediu natural, #iasomia intrebuintari curative , #remedii naturale
Comentarii