O frumusete de invidiat cu produse naturale ieftine

Duminica, 31 Martie 2013, ora 15:52
4830 citiri
O frumusete de invidiat cu produse naturale ieftine
Foto: webmd.com

Frumusetea poate fi pastrata cu ajutorul unor produse naturale. Nu tot ce ne ajuta sa ne pastram un corp de invidiat trebuie sa poarte eticheta unor produse cosmetice foarte scumpe, ci sa fie potrivit pentru ceea ce dorim sa obtinem.

Specialistul in produse cosmetice Jim Hammer, din Uxbridge, Massachussets (SUA), spune ca nu exista o definitie clara, folosita universal, pentru termenul "natural", scrie Fox News. El este de parere ca, in cazul produselor cosmetice, important este ca plantele folosite sa nu fie crecute cu ajutorul pesticidelor si al fertilizatorilor.

In plus, produsul respectiv nu trebuie sa aiba in compozitie substante chimice precum conservantii artificiali si colorantii. Iata si ce putem folosi pentru fiecare parte a corpului:

Pielea

Desi intotdeauna ti se vor recomanda produse de ultima generatie, trebuie sa tii minte ca pielea are mult de castigat de pe urma uleiului facut din seminte de struguri si nuca de cocos. "Uleiurile naturale inlocuiesc ceea ce pierde pielea si ii confera proprietati organice anti-inflamatorii pentru stralucire, elasticitate si tinerete", spune dermatologul David Colbert din New York.

Sunt bune pentru pielea sensibila si produse precum aloe si mierea. Totusi, cei care le folosesc pentru prima data trebuie sa le testeze, caci unele ii pot irita.

Parul

Un efect foarte bun asupra parului il are uleiul de argan, el facand podoaba capilara matasoasa, fara sa aiba alte efecte secundare. Uleiurile naturale protejeaza parul impotriva umiditatii si nu il lasa sa se increteasca, afirma acelasi specialist american.

Tenul

Unele produse cosmetice folosesc coloranti obtinuti din fructe si legume. Eficienta este si pudra minerala, aceasta fiind o solutie folosita in trecut. Acum, producatorii ofera mai multe nuante care sa se potriveasca bine cu nevoile fiecarui ten. In plus, aceasta protejeaza pielea fetei inclusiv impotriva soarelui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#frumusete sanatate piele par, #produse cosmetice ulei argan nuca cocos, #sanatate corp plante , #remedii naturale