Remedii naturale pe baza de ulei din seminte de in

Marti, 15 Martie 2011, ora 14:59
5976 citiri
Remedii naturale pe baza de ulei din seminte de in

Remediile naturale, create chiar de tine, iti ofera controlul asupra calitatii fiecarui produs pe care vrei sa il folosesti. Fie ca te confrunti cu o simpla iritatie, o eczema sau cu psoriasis, formulele facute sa corespunda exact tipului tau de ten iti vor fi de ajutor.

Potrivit eHow.com , unul dintre produsele cel mai usor de folosit in remediile facute acasa este uleiul din seminte de in. Acesta poate intra in diferite combinatii:

Crema de fata din banana

Combina 14 mililitri de ulei de in cu o ceasca de helichrysum hydrosol, o substanta organica distilata cunoscuta si sub denumirea de apa de flori. Tine pe foc puternic timp de trei minute.

Indeparteaza vasul de pe foc si adauga in alt recipient o ceasca de acid stearic cu ceara. Pune si amestecul acesta pe foc pana cand ceara se topeste. Amesteca cele doua solutii, turnand-o pe prima treptat peste cea de-a doua. Va rezulta o substanta subtire, calduta.

Introdu extractul botanic de banana si continua sa amesteci pana cand se topeste tot praful. Pune totul intr-un borcan cu capac etans. Rezultatul va consta intr-o crema cu miros de fructe, foarte buna pentru un ten gras.

Balsam din arbore de ceai

Amesteca 14 mililitri de ulei de in cu o cantitate egala de ulei de nuca de cocos si pune la fiert impreuna cu o cana de apa distilata. Incalzeste amestecul timp de 3-5 minute.

In acelasi timp incalzeste o jumatate de cana de ceara cu acid stearic, pana cand solutia devine lichida.

Amesteca din nou cele 2 substante rezultate pana se omogenizeaza perfect, dupa care introdu uleiul esential de arbore de ceai si bate energic pentru alte doua minute.

Pune din nou totul intr-un borcan sigilat. Crema usor condimentata va trata nemaipomenit pielea uscata.

Andrada Avram

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#remedii ten gras, #remedii ten uscat, #produs ingrijire ten acasa, #produs ingrijire facut acasa, #crema fata facuta acasa , #remedii naturale