Scapa natural de buzele uscate

Luni, 08 Februarie 2010, ora 08:31
11942 citiri
Scapa natural de buzele uscate
Foto: apnimarzi.com

Temperaturile scazute sau foarte ridicate si vantul puternic iti usuca buzele si ele se crapa, se inrosesc, devin dureroase si pot aparea chiar sangerari.

Pentru a scapa de aceasta problema, poti incerca acasa tratamente naturale, care nu sunt costisitoare, iar in cateva zile te poti bucura din nou de buzele tale senzuale, carnoase si sanatoase.

O alimentatie saraca in vitamina B si fier scade imunitatea organismului, iar, pe fondul temperaturilor scazute, buzele tale se resimt. Tocmai de aceea este foarte important sa consumi zilnic legume verzi (spanac, varza, brocoli) pentru a-ti proteja buzele, informeaza ygoy.com.

Hidratarea intregului organism este foarte importanta pentru pielea ta. Consuma doi litri de apa pe zi daca vrei sa ai buzele sanatoase si frumoase chiar si iarna. Evita sa iti umezesti buzele des. Contrar opiniei generale, acest gest iti usuca rapid buzele.

Aplica din ora in ora un balsam gras, pentru a le hrani. Nu iti musca buzele pentru ca vei distruge tesutul protector al acestora, iar crapaturile si sangerarile vor aparea imediat.

Contrar opiniei generale, rujul de buze iti usuca rapid pielea, iar ea se intareste si se crapa mai repede. Mai mult, buzele vor fi predispuse infectiilor, herpesului dureros, deci evita sa folosesti produse care usuca pielea.

Cauta in farmaciile naturiste un balsam de buze pe baza de oxid de zinc, care are rolul de a hrani buzele tale uscate. Seara, inainte de culcare, perie-le cu o periuta de dinti moale pentru a indeparta celulele moarte, dupa care poti aplica balsamul de buze.

Incearca si produse pe baza de mentol si camfor care au rolul de a stimula vascularizarea buzelor tale uscate. Daca iti e mai la-ndemana, poti masa buzele tale cu unt sau caimacul laptelui, bogat in grasimi naturale, care iti hranesc buzele in profunzime.

Gelul cu aloe vera este si el un remediu eficient impotriva buzelor uscate. Mai poti folosi si castravetele proaspat cu care sa masezi in fiecare dimineata buzele tale uscate.

Este foarte important ca alimentatia ta sa fie bogata in vitamina A. Morcovii, rosiile, legumele verzi si cerealele iti asigura necesarul de vitamine si minerale pentru ca organismul tau sa faca fata cu succes temperaturilor scazute sau foarte ridicate care iti usuca rapid buzele.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#buze uscate remedii, #buze uscate tratament, #buze tratament natural , #remedii naturale