Sfaturi medicale bizare, insa utile

Joi, 23 August 2012, ora 18:19
6332 citiri
Sfaturi medicale bizare, insa utile

Medicina a evoluat foarte mult in ultimii ani si a gasit tratamente dintre cele mai sofisticate pentru tratarea bolilor si metode pentru prevenirea acestora.

Totusi, unele modalitati de insanatosire te-ar uimi chiar daca le-ai auzi spuse din gura medicului in care ai cea mai mare incredere. Pe cat sunt de inedite, pe atat de bine functioneaza. Iata cateva dintre cele mai bizare sfaturi, oferite de Oddee:

Masturbarea

Oricat de indecent si lipsit de eleganta ar parea, masturbarea te ajuta sa iti mentii starea de sanatate, in lipsa activitatii sexuale. Un procent de 90% dintre bolile aparute sunt cauzate de stres.

Or, mai ales in cazul in care nu ai un partener sexual stabil, aceasta este o modalitate de a te relaxa si a tine la distanta bolile cardiovasculare, problemele cervicale si chiar cancerul de prostata.

Pastilele placebo

Medicamentele tip placebo pot sa aiba niste rezultate uluitoare, scapandu-te de dureri, greata si alte probleme minore.

Mai mult decat atat, medicii au reusit sa vindece cu ajutorul lor chiar dependenti de heroina. Pacientilor le era injectata in sange apa, in locul substantei propriu-zise. In mod uimitor, ei se comportau la fel ca si cand ar fi primit drogul, cu ajutorul puterii mintii.

Rasul

Rasul poate sa vindece o multime de afectiuni, de la depresii pana la migrene. In China, la Shenzen, exista chiar un "club al rasului", fara ca acesta sa fie singurul exemplu in acest sens.

Viermii

In unele culturi, pe rana deschisa se pun viermi, pentru ca aceasta sa se vindece mai repede. Oricat de infiorator ar parea, larvele consuma tesutul mort si bacteriile si previn infectiile, putand chiar sa te scape de operatie.

Lipitorile

In trecut, doctorii foloseau adesea lipitori, din pacate in exces, astfel incat unii pacienti chiar mureau.

Acum, insa, specialistii plaseaza aceste vietuitoare strategic, pentru a scapa de cheagurile de sange, mai ales in procedurile de reatasare ale unor membre taiate.

Lapte matern pentru... adulti

Medicii spun mereu cat de important este laptele matern pentru sanatatea nou-nascutilor, dar noile cercetari arata faptul ca acesta face bine chiar si adultilor. Oamenii de stiinta suedezi spun ca ingredinetele acestuia au puterea de a omori celulele cancerigene.

Cartofii

Foloseste cartofii pe post de bandaj, fie ca te-ai ars sau ai o vanataie. O bucata cruda din aceasta leguma are capacitatea de a indeparta durerea si de a reduce inflamatia, lucru pe care, de altfel, cu siguranta il stie si bunica ta. Stiintei i-a luat mai mult sa ajunga la aceeasi concluzie.

In plus, poti sa fierbi un cartof, sa il pisezi apoi, sa-l pui intr-un saculet si sa presezi pe o zona unde muschii sau articulatiile dor.

Merele

Vorba ca un mar pe zi tine medicul la distanta nu este spusa in vant, ci chiar este incarcata de adevar. Aceste fructe scad nivelul colesterolului, imbunatatesc digestia si amelioreaza simptomele astmului si pe cele ale anemiei.

In plus, unele studii arata ca doar mirosind un mar proaspat poti sa scapi de atacuri de panica, precum cele provocate de claustrofobie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#remedii ciudate boli, #tratamente inedite boli, #leacuri babesti boli, #tratamente alternative boli, #leacuri babesti afectiuni , #remedii naturale