Sucul de mar, morcov si sfecla rosie - miracol pentru sanatate

Marti, 11 August 2015, ora 11:32
82666 citiri
Sucul de mar, morcov si sfecla rosie - miracol pentru sanatate
Foto: Ziare.com

Sucul de mar, morcov si sfecla rosie reprezinta o adevarata reteta minune pentru sanatate, tratatand si afectiuni foarte grave.

Acest suc este un aliat chiar si in cazul unor boli precum cancerul, deoarece inhibeaza dezvoltarea celulelor canceroase.

Este dovedit faptul ca produsele naturale ajuta foarte mult in tratarea unor boli si acesta este si cazul cancerului. In plus, ingredientele din acest suc sunt la indemana oricui si poate fi preparat foarte usor in propria bucatarie.

Sfaturi alimentare de la specialisti pentru bolnavii de cancer

Medicamentul din casa noastra

Aceasta combinatie - morcov, mar si sfecla rosie - are efecte curative si, mai mult decat atat, reprezinta o reala sursa de energie. Ideal ar fi ca sucul sa fie preparat in casa, pe cat posibil din produse naturale care sa nu provina din import. Gradina bunicii este locul ideal din care pot fi obtinute aceste fructe si legume.

Fiind si un bun detoxifiant, sucul consumat in fiecare zi ajuta si la slabit. Tot aceasta bautura ofera o mare parte din necesarul zilnic de vitamine si minerale. Amestecul respectiv este foarte bun si pentru sanatatea mintala, oferind organismului si energie.

Ce este bine sa mananci ca sa previi cancerul de colon

Cele trei ingrediente minune

Morcovii asigura vitamina A care contribuie la sanatatea ficatului, pe langa faptul ca este foarte buna pentru vedere. Vitamina A este foarte importanta in lupta cu ciroza, cancerul la ficat. Tot morcovii sunt cei care previn imbatranirea prematura a celulelor si mentin sanatatea acestora.

Sfecla rosie are un rol extrem de important pentru sanatatea noastra, fiind o sursa importanta de vitamine. La fel ca si morcovul, sfecla rosie combate cancerul la ficat, dar si alte afectiuni cum ar fi diabetul sau anemia. In plus, sfecla rosie regleaza tensiunea si previne problemele care apar odata cu tensiunea prea ridicata sau prea scazuta.

Merele sunt esentiale in alimentatia oricarei persoane. Pe langa faptul ca reprezinta o masa usoara si la indemana oricui, asigura si o mare parte din necesarul zilnic de vitamine.

Ce sa mananci ca sa previi cancerul pancreatic

Este recomandat consumul zilnic de suc de mar, morcov si sfecla rosie in cantitati cat mai mari cu putinta. Dimineata ar trebui consumata o doza de 250 de ml de suc.

Pe langa faptul ca acest suc reda sanatatea si ofera energie datorita vitaminelor sale, are si un gust foarte bun. Cei care nu agreeaza gustul sfeclei rosii trebuie sa stie ca marul preia din aroma puternica a sfeclei si ofera un gust dulce-acrisor foarte placut si racoros.

Bolnavii de cancer sunt cei care ar trebui sa consume in mod regulat suc de mar, morcov si sfecla rosie, chiar si dupa ce boala este tratata.

www.diete-sanatoase.ro

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#suc sfecla rosie mar morcov, #sfecla rosie mar morcov, #suc boli sanatate , #remedii naturale