Trateaza gastrita cu ce ai in casa

Vineri, 12 Februarie 2010, ora 07:46
17401 citiri
Trateaza gastrita cu ce ai in casa
Foto: magazine.ayurvediccure.com

Gastrita este o inflamatie a mucoasei stomacale care se poate retrage sau evolua catre stari mai grave. Varsaturile, greata, balonarile, arsurile in capul pieptului sunt doar cateva dintre simptomele suparatoare pe care le vei trata cu ceea ce ai in casa pana ajungi la medic.

Iti trebuie doar condimentele din casa, cu care stimulezi digestia, pentru ca inflamatia stomacului sa nu iti mai provoace neplaceri.

Ia chimenul indian din dulapul de condimente si amesteca-l cu putina sare. Adauga apa atat cat ai nevoie si bea tonicul digestiv care te scapa temporar de simptomele resimtite, informeaza beautfitness.com.

Ghimbirul proaspat, mestecat inainte de masa, stimuleaza si el digestia. Laptele de cocos diluat cu putina apa este un alt remediu la-ndemana pentru tratarea gastritei. Mai poti folosi spanacul amestecat cu suc de morcov, consumat dupa fiecare masa. Tranzitul intestinal se va regla si vei avea o digestie potrivita, iar balonarile si crampele vor fi de domeniul trecutului.

Se recomanda si frectionarea stomacului cateva minute pentru stimularea circulatiei.

Daca ai probleme si in timpul zilei, alterneaza sticla de apa rece cu cea calda asezata in zona stomacului cateva minute.

Cartoful pe care il folosesti la mancare este si el benefic sub forma de suc, consumat inainte de masa.

Poti incerca un pahar cu apa calda dimineata, pe stomacul gol, sau chimenul mestecat simplu inainte de orice masa.

Aceste remedii te ajuta sa scapi imediat de simptomele asociate gastritei, dar trebuie sa acorzi o atentie mai mare si alimentelor consumate.

Cafeaua pe stomacul gol, fumatul, sucurile acidulate si apa minerala, mancarurile picante, dulci, acre sau foarte sarate vor lipsi din alimentatia ta zilnica.

Gastrita apare si pe fondul stresului si a lipsei de fier din alimentatie. Daca resimti aceste simtome un timp indelungat insa si nici unul dintre aceste remedii nu este eficient, vizita la medic devine obligatorie, pentru evitarea altor complicatii.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#gastrita remedii naturale, #scapa de gastrita, #gastrita tratament acasa , #remedii naturale