Trucuri pentru o sanatate de fier

Marti, 08 Decembrie 2009, ora 20:34
3249 citiri
Trucuri pentru o sanatate de fier

Lucrurile marunte sunt cele care, in final conteaza. A preveni e mai simplu decat a trata, asa ca grija de a trai frumos ar trebui sa devina regula. Pentru asta, ai la indemana remediile din natura sau trucurile mici, dar care conteaza.

Uleiul de arbore de ceai In cazul afectiunii numite "picior de atlet", uleiul de arbore de ceai, extract din frunzele acestui copac, este foarte eficient pentru ca are proprietati antiseptice, fiind chiar mai bun decat produsele antifungice de pe piata.

Se recomanda aplicarea acestuia de doua-trei ori pe zi, timp de o saptamana sau doua, pana cand simtomele dispar, dupa cum recomanda wholeliving.com.

Avocado Daca ai pielea uscata, include avocado in dieta ta, acest fruct fiind bogat in grasimi monosaturate si Vitamina E, ambele fiind responsabile de o piele sanatoasa.

Echinaceea Mai ales in acest sezon al gripelor, tine aceasta planta folosita din vremuri stravechi la indemana. Un studiu realizat in 2007 a aratat ca are potentialul de a reduce simptomele racelii. Ia supliment de Echinaceea inca de la primele simptome.

Irigator pentru nas Daca ai probleme cu sinusurile, investeste intr-un irigator pentru nas, eficient si in cazul alergiilor. Pune solutie salina (un sfert de lingurita de sare si o ceasca de apa calda) in dispozitiv si umple cavitatea nazala cu acest lichid, pe rand fiecare parte.

Conversatie de 10 minute Chiar si numai 10 minute de conversatie zilnica te ajuta sa-ti pastrezi mintea agera, la fel de mult cat te-ar ajuta integramele, arata unele studii. Te ajuta sa-ti imbunatatesti functia mentala si iti mentine vie memoria.

Sticla O simpla sticla, pe care o pui sub talpa, sub curbura acesteia, facand miscari de du-te, vino, te poate ajuta sa-ti ameliorezi durerile de calcai sau bolta piciorului.

Arnica Inarmeaza-te cu produse de ingrijire care contin arnica, pentru ca acesta planta are capacitatea de a opri infectarea, a vindeca ranile si a tine tenul sanatos. Testeaza, insa, mai intai pe o portiune mica, pentru ca poate da alergii.

Ciubotica cucului Suplimentele de ciubotica cucului sau primula sunt excelente pentru par, in cazul in care acesta iti cade din cauza stresului, a folosirii intensive a produselor de ingrijire, a anumitor medicamente sau a unor boli, precum hipotiroidia.

Acidul gamma-linolenic continut de acest ulei este greu de obtinut din dieta. Expertii recomanda cate 500 de miligrame de doua ori pe zi. Rezultatele apar, de regula, dupa 8 saptamani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#remedii naturale, #arnica intrebuintari, #echinacea raceala, #Ciubotica cucului par , #remedii naturale