Zeolitul, un remediu natural eficient in accidentele nucleare

Duminica, 20 Martie 2011, ora 00:25
6918 citiri
Zeolitul, un remediu natural eficient in accidentele nucleare
sursa: molecularsieve.org

Zeolitul, un aluminosilicat format in urma ciocnirii lavei vulcanice fierbinti cu apa sarata a marii, este un remediu natural folosit de mii de ani in medicina traditionala din India, China, dar si pe meleaguri siberiene.

Dupa accidentul nuclear de la Cernobil, si-a demonstrat eficienta si in cazuri de iradiere grava a unor oameni din zona calamitata.

Numele acestui minereu vulcanic a fost dat in 1756 de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt. El a observat ca atunci cand este incalzita, din aceasta roca iese o cantitate mare de vapori de apa. Pentru acest motiv a denumit-o zeolit, "piatra care fierbe" (in greaca veche).

Pe glob exista zeci de tipuri de zeolit, dar in medicina naturista se foloseste doar clinoptilolitul, o varietate de minereu cu puritate foarte mare.

El are o structura in forma de fagure, de aceea poate prinde in capcana metale grele, radioactive, toxine, precum si particule virale, ce aduc prejudicii organismului uman.

Zeolitul echilibreaza PH-ul, blocand astfel cresterea celulor straine, fiind astfel foarte util in tratamentul cancerului de diferite tipuri.

Pentru oamenii de stiinta a ramas totusi o simpla curiozitate mineralogica, pana in secolul 20, cand explozia reactorului nuclear de la Cernobil (Ucraina) a facut sa fie redescoperit drept un leac natural deosebit de eficient in decontaminarea radioactiva a organismului.

Zeolitul capteaza si elimina metalele grele (mercur, mangan, plumb, cadmiu, arsenic, staniu, aluminiu, precum si excesul de fier), poate captura si unii dintre alergeni si antigene (virusuri, bacterii, paraziti si celule alterate, infectate cu germeni sau celule tumorale), fara insa a scoate ionii sanatosi si mineralele din organism.

Studiile efectuate in ultimele decenii au demonstrat ca zeolitul se ataseaza de celulele canceroase (ce au o sarcina electrica diferita de aceea a celulelor normale) distrugandu-le.

Zeolitul, desi nu este un panaceu, si-a aratat eficienta in multe afectiuni: intoxicatiile cu metale grele, pesticide si xenoestrogeni, iradierea cu cesiu radioactiv, infectiile intestinale, gastrite si ulcere gastrice, diabet, infertilitatea masculina, guta, eliminarea ureei din organism, autismul.

"Piatra care fierbe" stimuleaza imunitatea organismului, fiind si o buna protectoare hepatica.

La copiii cu autism, desi nu a condus la vindecare, s-a observat o crestere a capacitatii de comunicare a celor mici, iar la suferinzii de hiperexcitabilitate (ADHD) a produs o calmare a acestora.

Mineralul se foloseste sub forma de pulbere pisata extrafin, pentru a mari aria sa de actiune din interiorul organismului. Forma de prezentare in magazinele naturiste este aceea de capsule.

Curele dureaza intre 3 si 6 luni, pentru a avea eficienta maxima.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#zeolit, #remediu accident nuclear, #accident Cernobil , #remedii naturale