Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Retete de mancare de vara, fara foc

Marti, 29 Iunie 2010, ora 08:15
11667 citiri
Retete de mancare de vara, fara foc

Ce zici daca ai "prepara" ceva bun de mancare din ingrediente de vara, in doar cateva minute, fara sa folosesti deloc aragazul? Toate aceste bunatati sunt gata in cateva minute, sunt gustoase si sanatoase.

Supa de rosii

Ca sa o prepari ai nevoie de un kilogram de rosii coapte, putin busuioc uscat, ulei de masline, sare, piper, o cana de lapte dulce si un catel de usturoi.

Retete naturiste cu miere

Se pregateste foarte usor. Se spala si se taie in bucati rosiile, apoi se pun intr-un blender, impreuna cu laptele. Mixeaza totul bine. Adauga usturoiul tocat fin, busuiocul, sare, piper, trei linguri de ulei de masline si o cana de apa. Mixeaza din nou, in cateva reprize. Lasa supa la rece cel putin o ora inainte de a o servi.

Tartar de rosii si avocado

Ingredientele sunt simple si le gasesti in orice magazin mare. Ai nevoie de sase rosii mari si bine coapte, doua fructe de avocado, seminte de floarea soarelui decojite, o legatura de ceapa verde, putina branza uscata pentru ras deasupra, sucul de la o jumatate de lamaie, o lingura de ulei si o legatura de marar verde.

Retete pentru o buna dispozitie

Prepararea este foarte simpla si incepe prin a curata si taia in cubulete mici rosiile si avogado. Adauga ceapa, taiata foarte fin. Pune fructele si legumele intr-un vas si amesteca totul cu sucul de lamaie. Adauga mararul tocat fin, semintele de floarea soarelui si uleiul, apoi amesteca. Rade branza deasupra. Serveste aceasta mancare cu felii de paine prajita.

Fructe cu spuma de branza

Este un dulce racoritor si sanatos, numai bun pentru zilele de vara, ploioase sau nu. Ai nevoie de 500 de grame de fructe de sezon, 250 de grame de branza dulce de vaca, o lingura cu varf de smantana, doua linguri cu miere sau trei de zahar pudra, coaja de lamaie, doua albusuri si 8-10 biscuiti crocanti, de buna calitate.

Retete culinare din... Coca Cola

Totul este gata in cateva minute. Amesteca cu mixerul, branza de vaci cu smantana, mierea sau zaharul si coaja de lamaie, pana devin spuma. Bate albusurile si adauga spuma in crema de branza. Spala si curata fructele si, daca sunt mari, le poti taia in doua sau in trei. Aseaza in straturi, in cupe sau castronele fructele si crema de branza, iar deasupra pune biscuit sfaramati. Da la rece si savureaza dupa vreo doua ore.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#retete mancaruri vara, #retete gustoase vara, #retete sanatoase vara , #retete dietetice