9 trucuri care iti cresc metabolismul

Luni, 18 Februarie 2013, ora 07:18
15617 citiri
9 trucuri care iti cresc metabolismul
foto: yahoo

Vine in curand primavara si o sa fie nevoie de putin efort ca sa-ti activezi metabolismul, lenevit din cauza perioadei de iarna. 9 trucuri care sa activeze metabolismul sunt binevenite.

Trucul 1: mananca 5-6 gustari mici pe zi formate din surse de proteine sanatoase, fara grasimi. Cele mai bune solutii: una doua lingurite de branza degresata, o bucatica de carne de pui, o lingurita de unt de arahide, o bucata de peste fiert sau la gratar, o lingura, doua de fasole boabe, facute pasta sau mancare scazuta, un iaurt mic. Te vor energiza si te vor ajuta sa slabesti, scrie yahoo.com .

Trucul 2: bea ceai verde simplu, fara zahar, fara lapte. Doua cesti pe zi este formula ideala. Dupa o ceasca de ceai metabolismul se activeaza cu 10%.

Trucul 3: poti folosi capsule cu ceai verde. Sunt foarte eficiente, dar numai daca ai acordul medicului.

Trucul 4: schimba-ti setul de exercitii pe care le faci la sala. E bine sa faci miscare, dar monotonia plictiseste pana si ... metabolismul.

Trucul 5: doua portii de peste gras pe saptamana sunt ideale pentru a-ti activa metabolismul. Peste gras nu inseamna numai somon. Peste gras inseamna si sardine, pastrav, hering si scrumbie.

Trucul 6: limiteaza la minimum consumul de carbohidrati. Daca nu poti macar elimina carbohidratii rafinati de genul faina alba si orez alb. Alege variantele integrale.

Trucul 7: foloseste ulei de masline. Regula ideala spune ca ai nevoie de o lingura de ulei de masline la fiecare masa principala.

Trucul 8: Bea apa cu lamaie. Combinatia este un adevarat energizant natural care stimuleaza metabolismul. Si evident: bea apa!

Trucul 9: mananca putin si des. Portiile mici si gustarile mici si sanatoase, de fiecare data cand iti este foame sunt garantia unei siluete de vis in mod natural si a unui metabolim activ.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#metabolism alimentatie sanatosa, #alimente care activeaza metabolismul , #sanatate