Albeste-ti dintii natural

Luni, 31 August 2009, ora 07:10
27439 citiri
Albeste-ti dintii natural
Foto: urbanrawstore.com

Dintii albi si zambetul stralucitor definesc imaginea unei persoane. De cele mai multe ori insa, dintii nostri sunt ingalbeniti si prezinta urme de tartru.

Cauzele sunt consumul de cafea, tigari, antibiotice, diferitele infectii orale, dezechilibrul metabolic si igiena precara a danturii, informeaza guide2herbalremedies.com.

Cea mai populara metoda de albire a dintilor este periajul cu sare de bucatarie. Este o metoda abraziva pentru indepartarea in profunzime a bacteriilor si tartrului, dar poate dauna smaltului dintilor.

De aceea specialistii recunosc aceasta metoda ca fiind eficienta, dar si daunatoare sanatatii dintilor.

Alte metode de albire a dintilor, folosite acasa, sunt spalarile cu sucuri naturale acide. Lamaia, otetul de mere, portocala si capsunile sunt remediile naturale care te ajuta sa ai un zambet frumos.

Ele ofera rezultatele asteptate, dar fara o igiena orala corespunzatoare, orice tratament devine ineficient. Spala dintii de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu miscari circulare.

Nu uita de guma ta de mestecat, dupa fiecare masa, pentru indepartarea resturilor de mancare si mentinerea unei respiratii proaspete.

Remedii naturale

Ia trei sau patru capsuni si zdrobeste-le intr-un castron pana devin pasta. Periaza dintii cu amestecul astfel obtinut de cel putin doua ori pe zi. Dantura va deveni alba si stralucitoare, dupa cateva saptamani de utilizare.

Frunzele de salvie sunt si ele remediul dintilor ingalbeniti. Se folosesc in acelasi mod ca si capsunile, dupa periajul zilnic obisnuit si mesele incarcate.

Coaja de portocale indeparteaza petele galbene de pe dintii si, dupa cateva saptamani, vei avea o dantura alba, stralucitoare si o respiratie proaspata.

Morcovii, merele, castravetii sau coaja de nuc sunt si ele remedii naturale pentru dintii ingalbeniti si inestetici.

Pentru a avea o dantura perfecta, poti introduce in dieta ta zilnica alimentele amare si astringente. Usturoiul are un astfel de efect, dar si sucul de lamaie sau mustarul.

Tratamentele naturale de pentru albirea dintilor ofera rezultate pe termen lung si intaresc dantura. Nu uita insa de igiena stricta a dintilor, periajul zilnic si controlul la stomatolog de doua ori pe an, pentru evitarea complicatiilor nedorite.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#dinti albi natural, #tratamente naturale dantura, #albeste dintii natural , #sanatate