Ziare.com

Antioxidantii creeaza probleme de fertilitate femeilor

Miercuri, 19 Ianuarie 2011, ora 22:48

   

Antioxidantii creeaza probleme de fertilitate femeilor
Antioxidantii se pot cumpara fara reteta de catre oricine doreste. Ei sunt adaugati in mancare, bautura, sau in crema de fata. O descoperire recenta arata ca acestia nu sunt chiar atat de benefici pentru sanatate.

Este ceea ce afirma profesorul Nava Dekel, de la un departament american de reglementare in domeniu, informeaza Science Daily. Rezultatele cercetarilor efectuate de el si echipa sa au fost publicate in revista Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS). Efectele secundare ale antioxidantilor sunt aparitia problemelor de fertilitate la femei.

Echipa de cercetare a aplicat antioxidanti pe ovarele femelelor de cobai. Rezultatul a fost acela ca nivelul ovulatiei a scazut mult. Rezultatele surprinzatoare au fost confirmate si de alte experimente efectuate de ehipa profesorului Dekel.

Pe de alta parte, antioxidantii ar putea fi folositi in viitor si pentru producerea unor anticonceptionale eficiente. Aceasta ar fi o alternativa la cele actuale, bazate pe hormoni. Cercetarile se vor concentra si asupra probemelor intampinate de femeile care au dificultati in a ramane insarcinate.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2077 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Atata vreme cat influenta interactiunii dintre fluidul ovarian si lichidul seminal sunt necunoscute,

eu mi-am permis să emit o nouă ipoteză genetică bazată pe comunicatia mitocondrială fără fir dintre Eve mtDNA si Adam mtDNA.
Si in acest caz, oamenii de stiintă se comportă asemeni unui avocat căruia nu i-a fost acceptată o primă interventie de către judecător, in cazul nostru corpul uman. Acum vine cu alte ipoteze pe care le va testa tot pe viu, pe oameni, după ce le-a testat anticipat pe animale, unde au functionat.
Dacă omul de stiintă nu va vedea diferenta dintre om si animal, dată de sufletul divin, aceste experiente vor aduce mari prejudicii omului, dar si increderii in capacitatea stiintei de a rezolva problemele vietii.
Recent, pe TheScientist, am comentat o problemă de scădere a fertilitătii determinată de cuplarea partenerilor provenind din rude apropiate (mesajul meu a fost sters de pe site):
..............
According to the article, =Sperm motility secrets revealed= posted at 4th February 2010 05:00 PM GMT by Cassandra Brooks (http://www.the-scientist.com/blog/display/57133), -not many people think about electricity when they talk about sperm cells-.
I have one question to TheScientist: how many people think about wireless mitochondrial communication between egg's Eve mtDNA and sperm's Adam mtDNA?
If you look the mitochondria with the eyes of the specialist in communication satellite, you see that Eve mtDNA is looking as a log-periodic antenna and Adam mtDNA as a quantum cascade laser.
Please, look out the new genetic heritage theory of Adam mtDNA.
.................
Problema compatibilitătii electromagnetice nu este tratată cu seriozitate acum de geneticieni, deoarece aparatele de măsură pentru microunde nu sunt utilizate in medicină. Spre exemplu, activitatea energetică si imunologică a mitocondriilor scade la utilizarea antibioticelor. Este posibil ca si in cazul antioxidantilor să apară acelasi fenomen.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor