Arata responsabilitate fata de cei dragi! Realizeaza un test rapid Covid, inainte de a-i colinda de Craciun

Advertorial
Luni, 14 Decembrie 2020, ora 17:57
10110 citiri
Arata responsabilitate fata de cei dragi! Realizeaza un test rapid Covid, inainte de a-i colinda de Craciun
Sursa foto: shutterstock.com

Anul acesta se anunta provocator pana la final. Pandemia de Covid care a pus stapanire pe toata planeta lasa urme profunde si nu doar la nivel economic si sanitar.

Criza emotionala prin care trec cei mai multi dintre varstnici este la fel de mare ce cea economica produsa de restrictiile de mobilitate. In preajma sarbatorilor de Craciun, varstnici sunt mai vulnerabili, mai tristi, mai anxiosi, mai predispusi la depresie. Aceste stari sunt adancite de nefericita prezumtie de a petrece si Sfintele Sarbatori de Craciun singuri, fara copii, nepoti, fara familie.

Si totusi, realizarea unui Test Rapid Covid-19 Antigen sau de Anticorpi IgG/IgM poate fi solutia convenabila de a petrece Sarbatoarea Craciunului in apropierea celor dragi. Aeromedical este un furnizor de incredere de echipamente medicale, tehnica medicala si kit-uri de teste rapide de depistare a infectiei cu SarCo v2. Testele rapide cu antigen sau de anticorpi disponibile sunt insotite de certificate de conformitate.

Cum ii poate proteja pe cei dragi un Test Antigen sau un Test Anticorpi IgG/IgM?

Testul antigen si cel de anticorpi reprezinta solutii agreate de statele Uniunii Europene in vederea identificarii rapide a prezentei virusului Sars cov 2 in organism sau a anticorpilor dezvoltati. Un test rapid este considerat un pasaport temporar si totodata o dovada de dragoste fata de cei pe care-i iubesti.

Testul Antigen rapid disponibil pe www.airomedical.ro depisteaza prezenta virusului in organism. Este simplu de realizat si are relevanta ridicata. Cu o mostra de secretie orofaringiana, se poate depista prezenta virusului in organism. Practic, acest test iti aratat daca esti infectat, si daca transmiti temutul virus. Studiile au aratat ce 90% dintre pacientii infectati cu Covid 19 sunt asimptomatici, ceea ce inseamna ca nici nu stiu ca sunt bolnavi. Aceleasi studii medicale au dovedit ca si pacientii fara simptome pot transmite mai departe boala. Cu un test rapid, antigen, ai garantia ca esti sanatos, ca nu esti purtator asimptomatic si ca nu prezinti un pericol pentru persoanele dragi din viata ta.

Testul de anticorpi IgG/IgM iti arata daca ai trecut prin boala si daca ai dezvoltat anticorpi la infectia cu Covid12. Studiile specialistilor au aratat ca anticorpii se dezvolta dupa ce pacientii au trecut prin boala, mai exact la doua saptamani, adica exact perioada in care virusul este activ si are putere de contagiozitate.

Un test rapid de anticorpi iti arata daca ai trecut prin infectia cu Coronavirus si ai dezvoltat anticorpi. Atat testul rapid Antigen cat si testul de Anticorpi sunt produse de uz profesional, deci prelevarea probei si interpretarea rezultatelor sunt sarcini ce trebuie realizate de personal medical calificat. Dupa cumparare poate fi solicitat ajutorul medicului de familie, care poate prelevarea probele si realiza testele conform procedurii. Daca rezultatul este pozitiv se recomanda testarea PCR.

In acest an sarbatorile sunt diferite, Craciunul este alt fel. Nu trebuie sa iei bucuria parintilor de a fi alaturi la dejunul de Craciun, dar nici nu poti sa participi stiind ca ii pui in pericol. Realizarea unui test antigen rapid Covid 19 sau a unuia cu anticorpi IgG/IgM este modalitate de a arata responsabilitate. Poti da dovada de maturitate si poti merge sa ii colinzi pe cei dragi in ziua de Craciun!

Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
#test COVID, #covid, #testare, #coronavirus , #sanatate