Banii fac durerea sa dispara

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 17:07
1617 citiri
Banii fac durerea sa dispara

Banii chiar fac ca viata sa fie mai usoara, arata un studiu recent, in cadrul caruia cercetatorii au aratat ca simpla numarare a bancnotelor face ca durerea sa fie resimtita mai putin.

In cadrul cercetarii, mai multi studenti au fost rugati sa numere ba bancnote, ba mai multe hartii, spunandu-li-se ca li se pune la incercare dexteritatea, relateaza Daily Mail.

Dupa numararea a 80 de bancnote de 100 de dolari sau a 80 de hartii albe, subiectii au fost supusi unor teste, cum ar fi introducerea mainii in apa fierbinte.

Experimentul pus la cale de Universitatea Minnesota a aratat ca voluntarii care manipulasera bani au raportat mai putina durere, ei rezistand si mai mult in apa fierbinte decat cei care umblasera doar cu hartii.

Cercetatorii sunt de parere ca durerile de zi cu zi, cum ar fi cele de cap sau spate, pot fi calmate daca ne facem de lucru cu bani, acestia dandu-ne senzatia de indestulare, autonomie, incredere in propria persoana si respect de sine.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#bani, #durere, #bani Sanatate, #bani ameliorare durere , #sanatate