Beneficiile pe care le aduce crema pentru hemoroizi

Advertorial
Joi, 25 Martie 2021, ora 17:08
6977 citiri
Beneficiile pe care le aduce crema pentru hemoroizi
hemoroizi FOTO: pexels.com

Cremele pentru hemoroizi sunt utilizate pentru ameliorarea temporara a umflaturilor, arsurilor, durerii si mancarimilor cauzate de hemoroizi. Aceste produse contin fenilefrina si pramoxina. Fenilefrina este o amina simpatomimetica care actioneaza prin ingustarea temporara a vaselor de sange din zona. Acest efect scade umflarea si disconfortul. Pramoxina apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de anestezice locale. Functioneaza asupra nervilor din piele pentru a bloca sau reduce senzatia de durere si mancarime. Unele produse pot contine, de asemenea, substante (de exemplu, unt de cacao, grasimi dure, ulei mineral, ulei de rechin) care calmeaza sau formeaza o bariera de protectie pentru a preveni contactul prea iritant cu scaunul.

Cum se utilizeaza crema hemoroidala

Urmati toate instructiunile de pe ambalajul produsului. Daca nu sunteti sigur cu privire la oricare dintre informatii, consultati medicul sau farmacistul.

Aplicati produsul pe pielea zonei afectate de pana la 4 ori pe zi, de obicei dimineata si inainte de culcare, sau dupa fiecare miscare a intestinului sau conform indicatiilor medicului dumneavoastra. Pentru a aplica acest produs in partea inferioara a anusului, utilizati varful / capacul / duza aplicatorului. Urmati toate instructiunile din pachetul produsului sau utilizati-l conform instructiunilor medicului dumneavoastra. Nu aplicati produsul sus in interiorul rectului.

Ce ar trebui sa stiti inainte de a cumpara crema de hemoroizi

Cremele si unguentele pentru hemoroizi care nu necesita o prescriptie medicala sunt concepute in primul rand pentru a trata simptomele, nu neaparat cauza principala a inflamatiei. Majoritatea cazurilor de hemoroizi se rezolva singure dupa cateva zile, dar exista unele situatii care pot necesita evaluarea si tratamentul medical profesional.

Cremele de hemoroizi contin o varietate de ingrediente active si inactive, fiecare avand un rol specific de jucat. Hidrocortizonul este utilizat in mod obisnuit pentru a atenua mancarimea, cel putin pe termen scurt. Pentru calmarea generala a durerii si protectia pielii, multi producatori includ hamamelis in formulele lor. Analgezicele naturale pot ajuta la reducerea inflamatiei, in timp ce un agent amortitor, cum ar fi lidocaina, blocheaza receptorii de durere.

Exista o serie de cauze frecvente pentru hemoroizi, de la tulpina intestinului la constipatie pana la o dieta cu continut scazut de fibre. Unii suferinzi pot dezvolta, de asemenea, fisuri dureroase ca urmare a umflarii tesutului. Unele creme si unguente pentru hemoroizi abordeaza, de asemenea, fisurile si iritatiile postnatale ale zonei pelvine. Aceste tesuturi si vase de sange inflamate se pot forma fie in interiorul canalului anal, fie in jurul regiunii externe.

Din cauza inflamatiei si umflaturii, multi suferinzi gasesc, de asemenea, alinare prin perne speciale de aer sau pachete de gheata. Presiunea de a sta intr-o pozitie normala poate fi, de asemenea, extrem de dureroasa, precum si utilizarea anumitor tesaturi. Unele ajustari dietetice, cum ar fi alimentele suplimentare cu fibre pot ajuta, de asemenea, in timpul procesului de vindecare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#hemoroizi simptome, #hemoroizi tratament, #hemoroizi cauze , #sanatate