Cele mai eficiente tratamente impotriva caderii parului

Advertorial
Luni, 06 Mai 2019, ora 18:16
99973 citiri
Cele mai eficiente tratamente impotriva caderii parului

(P) Medicii spun ca este absolut normal sa pierdem zilnic o cantitate de cel mult 40 de fire de par. Problemele apar insa atunci cand aceasta limita este depasita. Iar caderea parului este, de asemenea, o problema cu care se confrunta tot mai multe persoane.

Imediat dupa ce observam faptul ca podoaba noastra capilara devine tot mai saraca de la o zi la alta, trebuie sa luam imediat masurile necesare pentru a opri caderea parului. Iar vestea buna este aceea ca exista o multime de tratamente pe care le putem folosi pentru a impiedica aceasta problema.

Din fericire, exista multe solutii care de-a lungul timpului s-au demonstrat a fi eficiente in lupta impotriva caderii parului. Putem gasi cu usurinta tratament impotriva caderii parului farmacie la pret corect si cu rezultate cat mai satisfacatoare. Pe aceasta tema ne-am propus sa discutam si noi in acest articol.

Mai exact, am ales de pe Farmacia-Arsene.ro cateva tratamente impotriva parului care s-au dovedit a fi foarte eficiente, fiind recomandate de catre foarte multi clienti, pentru a le recomanda si noi mai departe in acest articol.

Drept urmare, daca ai observat ca in pieptenele tau ramane tot mai mult par de la o zi la alta, situatie care a inceput sa te ingrijoreze, ar trebui sa incerci unul dintre produsele pe care ti le recomandam mai jos.

Atentie insa! Este la fel de recomandata consultarea unui medic, pentru a afla daca problema caderii parului nu ascunde o alta afectiune mai grava. Poti urma o serie de analize in urma carora vei descoperi daca trebuie sa iei un tratament pentru alte afectiuni pe care inca nu le cunosti.

De regula, cauzele cele mai frecvente care conduc la caderea parului sunt: afectiunile de tiroida, dereglarile hormonale, alopecia sub diferite forme, stresul, traumatismele fizice sau diferite boli de piele, afectiuni autoimune si nu numai.

Exista deci o multime de factori care ar putea cauza caderea parului, iar acestia ar trebui descoperiti in prealabil. Astfel poti urma tratamentul cel mai indicat in functie de problema pe care o ai.

Iata care sunt tratamentele de pe www.farmacia-arsene.ro pe care le poti folosi pentru a trata caderea parului:

Crescina Re-growth HFSC 1300

Unul dintre cele mai apreciate si mai folosite tratamente impotriva caderii parului este Crescina Re-growth HFSC 1300. Acesta este disponibil in mai multe variante, atat pentru barbati cat si pentru femei.

De asemenea, modul de impachetare difera in functie de numarul de fiole incluse in pachet.

Acesta are in compozitie nucleul brevetat Crescina Re-growth, care contine elemente precum cisteina, lizina si glicoproteina. Unul dintre efectele acestora este cel de grabire al procesului de crestere a parului.

Poate fi utilizat chiar si in cazurile severe de cadere a parului iar primele rezultate nu se vor lasa asteptate prea mult.

Sebomax HR Hair Regrowth

Un alt tratament foarte bun pe care il poti folosi pentru a stimula cresterea parului precum si pentru a reduce caderea acestuia este Sebomax HR Hair Regrowth.

Tratamentul este pe baza de capsaicina, un extract de ardei iute, care are rolul de neutralizare a stresului oxidativ.

Mai mult decat atat, aceasta substanta activa are rolul de activare a ciclului de crestere al foliculului pilos si totodata ajuta la imbunatatirea microcirculatiei scalpului.

Acest produs poate fi folosit atunci cand parul devine mai rar sau se observa caderi in zone nu foarte mari ale scalpului sau ale barbii.

Sebomax HR Hair Regrowth se foloseste o data sau cel mult de doua ori pe zi, timp de minim 90 de zile. Se utilizeaza cate o picatura de dimensiunile unui bob de mazare pentru a se masa zona afectata.

PARUSAN Tonic energizant femei pentru par rar

PARUSAN Tonic Energizant are o compozitie foarte bogata de nutrienti care au rolul de aprovizionare a scalpului cu substante nutritive concentrate. Bogat in biotina, L-arginina si vitamina E, acesta mai contine si un extract special care opreste caderea parului si totodata stimuleaza cresterea sa intr-un mod foarte accelerat.

Acesta se aplica usor dupa spalare, folosind miscari usoare de masaj. Nu trebuie clatit, ci se lasa sa se usuce in mod natural.

Ducray Neoptide Tratament Impotriva Caderii Parului

Foarte eficient pentru remedierea problemei de cadere a parului este si produsul Ducray Neoptide. Acesta nu numai ca incetineste caderea parului ci totodata stimuleaza cresterea lui. Actioneaza direct la nivelul foliculilor capilari, faza anagena fiind astfel stimulata.

In compozitia sa exista ingrediente active precum Neoruscina, Nicotiamida si GP4G care ofera un rol de energizare, favorizand totodata schimburile nutritive in bulbul capilar.

Ducray Creastim

Ultima recomandare a acestui articol este tratamentul impotriva caderii parului Ducray Creastim.

Acesta se dovedeste a fi foarte benefic in unele momente mai dificile ale vietii, in care nasterea, oboseala sau stresul cauzeaza caderea parului. Produsul Ducray Creastim grabeste cresterea parului si totodata il ajuta sa fie mai rezistent, mai aspectuos si mai sanatos.

Are o combinatie foarte bogata de ingrediente active cu ajutorul carora parul devine fortifiat, dens si totodata caderea parului este oprita.

Pentru a rezolva definitiv problema caderii parului, iti recomandam sa incerci unul dintre tratamentele recomandate mai sus, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#tratament caderea parului , #sanatate