Consultatii gratuite stomatologice pentru copii, in iunie, la Dr. Leahu

Advertorial
Luni, 06 Iunie 2016, ora 16:40
18816 citiri
Consultatii gratuite stomatologice pentru copii, in iunie, la Dr. Leahu

Intre 1 si 30 iunie, te asteptam impreuna cu cel mic in cabinetele stomatologice pentru copii ale clinicilor Dr. Leahu, la o consultatie gratuita, unde vei primi si cele mai bune sfaturi pentru prevenirea cariilor, problema stomatologica cel mai des intalnita la dintii de lapte ai copiilor.

Clinicile Dr. Leahu, locul preferat de toti copiii

Astfel, in clinicile stomatologice Dr. Leahu, toata luna iunie, medicul dentist pentru copii dr. Diana Deaconu ii asteapta pe toti cei cu varsta pana in 14 ani la o consultatie de specialitate. Pentru ca vrem sa cream o lume fara probleme dentare, vrem sa transformam de domeniul trecutului caria de biberon, gingivita, abcesul sau inghesuirile dentare.

Ca parinte, trebuie sa afli ca un consult la stomatologul pentru copii, o data la 6 luni, este o prioritate in dezvoltarea unei danturi sanatoase la maturitate. Medicul nostru specialist, dr. Diana Deaconu, are grija ca stomatologia pentru copii sa fie o joaca, sa le inspire si castige increderea, sa aiba un dialog placut, pentru a indeparta copiilor orice teama ca se afla in cabinetul unui doctor.

Iar pentru interventiile care necesita sedare, in clinicile stomatologice Dr. Leahu, dispunem de o tehnologie inovatoare, de inhalosedare, care il va ajuta pe micut sa nu simta nimic in timpul tratamentului stomatologic.

In toate cele 3 locatii ale clinicilor dentare Dr. Leahu, am pregatit spatii special amenajate pentru micutii care vin in vizita la dentistul de copii, unde vor regasi cele mai cool jucarii ale momentului - de la Lego, la creioane si carti de colorat si table de scris.

In plus, pentru ca sustinem preventia dentara ca stil de viata, am pregatit un pachet special de stomatologie copii, care acopera cele mai comune afectiuni ale dintilor de lapte: caria, gingivita, abcesul sau inghesuirile dentare.

Acest pachet include:

  • 1 consultatie dentist copii;
  • 1 consultatie specialist ortodont;
  • 1 radiografie dentara panoramica;
  • 2 igienizari (detartraj dentar + periaj+ air-flow) ;
  • 2 sigilari dinte temporar;
  • 2 extractii dinte mobil;
  • Recall - iti amintim cand trebuie sa vii la consult.

Importanta vizitei la stomatologul de copii, o data la 6 luni

Dintii de lapte au un rol extrem de important in vorbire, masticatie, eruperea corecta a dintilor definitivi. Sunt parinti care considera ca o carie aparuta pe un dinte de lapte nu este un motiv de ingrijorare. Dimpotriva. Si dintii de lapte au nervi si canale dentare, iar in cazuri avansate, se poate ajunge la tratamente complexe sau la extractii dentare.

De aceea, acest program este si pentru voi, parintii. Pentru ca in cabinetele stomatologice ale clinicii Dr. Leahu punem mare pret pe preventia dentara, in luna iunie desfasuram un program de pastrare a sanatatii orale, pentru ca este important ca cei mici sa constientizeze din timp acest lucru. Trebuie sa aflati impreuna, de la specialisti, care sunt cele mai bune metode pentru a-i invata pe copii despre periajul dentar corect, de cel putin doua ori pe zi si sa manance cat mai sanatos, pentru dinti frumosi si puternici.

Fa-ti o programare la unul dintre cabinetele de stomatologie pentru copii si hai sa le oferim celor mici cele mai bune motive sa zambeasca in luna in care ii celebram.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#consultatii stomatologice copii gratuit, #consultatii gratuite doctor Leahu , #sanatate