Coriandrul, bun la toate

Joi, 01 Aprilie 2010, ora 15:58
4522 citiri
Coriandrul, bun la toate

Coriandrul nu e specific doar bucatariei mexicane. Odata descoperita aroma, poate fi folosit in numeroase feluri, atat in mancare, pentru o digestie mai buna si mai putine dureri musculare, cat si pentru piele.

Diuretic Coriandrul este diuretic natural, care te poate ajuta chiar sa dai jos cateva kilograme, explica autoarea unei carti specializata in terapia verde, Sara Snow. Planta ajuta digestia si previne starile de greata. Tot ce trebuie sa faci este sa o imprastii peste salata.

Te fereste de salmonela Uleiurile esentiale de coriandru extermina salmonela si E. coli, dupa cum arata studiile publicate in Journal of Agricultural Chemistry, citate de Health.com.

Combina 2 catei de usturoi tocati marunt cu o lingurita de sare de mare, una de piper alb si putin coriandru psoaspat. Amesteca in blender si pune carnea la marinat in acest sos, timp de o ora - doua.

Dureri musculare Combina 2 catei de usturoi tocati marunt cu o lingurita de sare de mare, una de piper alb si putin coriandru psoaspat. Amesteca in blender si pune carnea la marinat in acest sos, timp de o ora - doua.

Dureri musculare Daca te-ai ales cu crampe sau dureri musculare de la sala, le poti ameliora cu o mixtura care contine coriandru, explica Maoshing N, care practica medicina traditionala chineza, autor al cartii Secrets of Self-Healing.

Ai nevoie de doua lingurite de coriandru proaspat si un sfert de ceasca de gel de aloe vera. Aplica crema pe zonele afectate si bucura-te de efect.

Piele mai catifelata Aceleasi uleiuri care se gasesc in coriandru ajuta si pielea iritata. Pune in blender jumatate de avocado, zeama de lamaie, 2 lingurite de coriandru proaspat si un sfert de ceasca de ulei de avocado. Aplica masca pe fata, las-o 20 de minute si clateste cu apa calduta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#coriandru sanatate, #coriandru beneficii, #coriandru tratament naturist, #coriandru digestie, #coriandru piele, #coriandru dureri musculare , #sanatate