Cum sa-ti placa exercitiile fizice

Luni, 26 Ianuarie 2009, ora 20:40
3543 citiri
Cum sa-ti placa exercitiile fizice
Foto: Apprendrefacile.com

Exercitiile fizice pot deveni uneori o povara. Oboseala de la serviciu, rutina zilnica, acelasi program si rezultatele care intarzie sa apara uneori sunt doar cateva dintre motivele pentru care multe persoane renunta la ele.

Health News ofera cateva sugestii persoanelor care vor sa renunte la exercitiile fizice din motive de plictiseala sau oboseala.

Alatura-te unui grup

Este foarte important sa iti faca placere sa te duci la sala. Daca te vei alatura unui grup si te vei convinge de faptul ca aveti preocupari comune, timpul petrecut la sala va trece mai rapid.

Mai mult, vei cunoaste oameni noi si vei putea sa iti creezi grupul tau de la sala, care te poate impulsiona daca vei vrea sa renunti.

Vino cu o prietena

Orice lucru devine mai usor in doi. Daca rutina zilnica este o piedica pentru exercitiile tale zilnice, partenerul de sala te va impulsiona sa nu renunti si va face cele cateva ore de exercitii fizice mai placute decat oricand.

Fa-ti abonament

Daca te duci regulat la sala si nu ti-ai facut inca un abonament, poate ca ar trebui sa te gandesti mai bine asupra acestui lucru. Abonamentul lunar reprezinta de fapt garantia ca vei participa la toate orele pe care deja le-ai platit.

Exercitii dupa ceas

Fiecare muschi trebuie lucrat atat cat este nevoie. Daca timpul alocat unui tip de exercitiu este prea scurt, sedinta este inutila.

In acelasi timp, daca o clasa de muschi este lucrata prea mult, va aparea febra musculara, care este suparatoare si daunatoare. Astfel, nu trebuie depasite 20 de minute pentru acelasi exercitiu.

Costumul de miscare, obligatoriu

Costumul de sala trebuie sa fie cat mai flexibil, lejer si de bumbac, pentru ca pielea sa nu se irite. Pantalonii sau incaltarile rigide nu trebuie folosite pentru ca efortul fizic va fi mai mare, iar febra musculara se va instala inca din prima zi.

Alege cu grija antrenorul

Un antrenor neprofesionist te poate indruma gresit uneori, iar rezultatele dorite se vor lasa asteptate. Tocmai de aceea este foarte important sa te duci la un antrenor profesionist, eventual unul recomandat.

El iti va spune exact cum sa lucrezi pentru a avea un corp superb si va sti cum sa faca aceste exercitii mai placute pentru tine.

Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere este lipsita de riscuri și chiar indicată pentru sănătate! Dieta cu drojdie funcționează pe același principiu când o folosești pentru aluaturi: își mărește...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#exercitii fizice, #fitness, #dieta, #regim slabire , #sanatate