De ce sa optezi pentru detartraj de la clinica stomatologica Smile Ambassador?

Advertorial
Marti, 13 Iulie 2021, ora 14:28
5981 citiri
De ce sa optezi pentru detartraj de la clinica stomatologica Smile Ambassador?
stomatolog FOTO: unsplash.com

A avea o dantura frumoasa si sanatoasa implica o igiena dentara riguroasa si vizite dese la medicul stomatolog. In functie de starea danturii tale, poti merge la consult si igienizare de doua sau trei ori pe an. De ce este important sa apelezi la igienizare? Deoarece indiferent cat de bine iti cureti dintii, anumite depuneri trebuie inlaturate cu instrumente si aparate speciale, astfel incat sa nu cauzeze probleme. In cele ce urmeaza, o sa iti prezentam cateva dintre motivele pentru care sa optezi pentru detartraj de la o clinica stomatologica in Bucuresti, mai exact Smile Ambassador!

1. Iti mentii dintii curati si sanatosi

Tratamentul de profilaxie dentara include de obicei detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si airflow, daca este necesar. Astfel, nu doar depunerile din zona gingiilor si de sub acestea vor fi curatate, ci si dintii vor fi ingrijiti corespunzator, eliminandu-se astfel petele inestetice si depunerile incapatanate de tartru. Multi pacienti spun ca dupa igienizare, dintii se simt mult mai curati, mai fini si de asemenea arata mai albi, desi nu au beneficiat si de albire. Indepartandu-se placa bacteriana, tartrul si petele, dintii chiar vor arata mai frumosi si mai albi.

2. Previi numeroase afectiuni

Placa bacteriana necuratata la timp poate cauza gingivita, iar daca se transforma in tartru, poate duce chiar si la parodontoza. De aceea, este bine sa apelezi la o curatare profesionala de doua ori pe an. In plus, studii recente au observat legatura dintre placa bacteriana si diferite boli de inima, digestive sau pulmonare. In ceea ce priveste bolile de inima cauzate de probleme dentare, acestea apar ca raspuns al inflamatiei gingiilor si tesuturilor. Mai exact, inflamatia determina eliberarea in organism a unor substante ce se depun pe peretii vaselor de sange, ducand in timp la ateroscleroza. Un alt aspect de luat in calcul este faptul ca placa bacteriana poate ajunge in sange, iar cele mai apropiate locuri unde se depune sunt plamanii si inima, pe care ii va afecta in timp.

3. Scapi de frica de dentist

Stim ca frica de dentist este unul dintre principalele motive pentru amanarea unui consult sau tratament, insa la Smile Ambassador nu trebuie sa iti mai faci griji. Echipa medicala este profesionista si vei gasi mereu o atitudine calda, zambete si empatie, astfel incat sa depasesti aceasta teama.

4. Inveti cum sa iti ingrijesti dintii corect

La fiecare consult, respectiv detartraj, medicul va evalua starea de sanatate a gingiilor si dintilor si in urma discutiilor, vei primi cele mai bune sfaturi in legatura cu ingrijirea dintitior. Vei afla daca trebuie sa schimbi tehnica de periaj sau chiar periuta de dinti, ori daca ai nevoie de o alta pasta sau apa de gura, speciale pentru anumite afectiuni.

5. Preturi excelente

Un alt motiv pentru care oamenii amana mersul la dentist este legat de costuri. Din fericire, preturile de la Smile Ambassador sunt accesibile, asa ca nu va trebuie sa iti faci griji. Pentru tratamentele complexe, exista si posibilitatea de a plati in rate.

Asadar, ce mai astepti pentru a merge la o igienizare si pentru a avea grija de dantura ta?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Primăvara se consumă cantități mari de ceapă și usturoi verde. Acestea sunt extrem de sănătoase și gustoase. Dau savoare mâncărurilor și sunt excelente consumate și ca atare, alături...
Vrei să ții post negru? Ce se întâmplă dacă postești trei zile la rând
Vrei să ții post negru? Ce se întâmplă dacă postești trei zile la rând
Postul este una dintre cele mai vechi practici din lume. La finalul Postului Paștelui este recomandat însă postul negru. Asta înseamnă să nu se consume mâncare toată ziua. Doar apa fiind...
#sanatate, #stomatolog, #clinica dentara, #detartraj , #sanatate