Ziare.com

Fisticul ajuta barbatii in pat

de Anca Serghescu
Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 00:09

   

Fisticul ajuta barbatii in pat
Fisticul, bogat in proteine si fibre, bun pentru digestie, ideal pentru a-ti tine greutatea sub control si bolile cardiovasculare departe (gratie grasimilor bune continute), mai are un avantaj. O cercetare recenta a aratat ca barbatii care consuma zilnic 100 de grame de fistic sunt mai feriti de disfunctiile erectile si alte probleme de aceeasi natura.

In cadrul cercetarii, relizata in Turcia, 17 barbati casatoriti, suferind de disfunctii erectile, au fost trecuti pe o dieta ce presupunea consumul zilnic a 100 de grame de fistic, la pranz.

Dupa trei saptamani, la finele experimentului, performantele sexuale ale participantilor la studiu crescusera cu 50%, in medie, problemele lor ameliorandu-se considerabil, dupa cum se mentioneaza intr-un raport publicat de Journal of Medicine, citat de Guide to Herbal Remedies.

O explicatie pentru rezultatul surprinzator al acestui studiu ar putea fi un aminoacid numit arginina, care pare sa mentina flexibilitatea arterelor si sa imbunatateasca circulatia sangelui, relaxandu-le totodata, dupa cum a explicat dr. Mustafa Aldemir, implicat in studiu.

In plus, in afara acestor schimbari, participantii la studiu au observat si ca s-au imbunatatit valorile colesterolului. Insa conditia pentru a beneficia de aceste efecte este ca fisticul sa fie crud, in niciun caz procesat, din comert.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6282 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor