Hreanul anihileaza durerile de cap

Vineri, 12 Decembrie 2008, ora 11:14

   

Hreanul anihileaza durerile de cap
Durerile de cap sunt afectiuni foarte des intalnite la omul modern, din cauza stresului cotidian si a multor alti factori.

Totusi, suntem tentati sa apelam prea repede la pastile fara sa ne gadim ca ne-am putea trata cu leacuri pe care ni le ofera natura, care sunt mult mai eficiente, informeaza Realitatea Tv.

Hreanul este un leac foarte bun pentru durerile de cap. Multi specilalisti recunosc ca planta poate inlocui, cu succes, un analgezic. Frunzele de hrean, puse intr-o compresa, anihileaza durerile si ofera o stare de bine.

Radacina iute constituie secretul hreanului, constituind un tratament foarte eficient pentru afectiunile reumatice si ale cailor respiratorii. Aceasta radacina este bogata in vitamine si minerale care contin antibiotice naturale.

Cunoscute drept leacuri "babesti", tinctura de hrean, siropul, faina de hrean si vinul de hrean, constituie niste medicamente naturiste foarte eficiente, pe care nu trebuie sa le ignoram.

Un alt avantaj, deloc de ignorat, este acela ca produsele pe baza de hrean nu au contraindicatii, neavand efecte secundare nedorite.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de6637 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor