Injectia care te scapa de sforait

Marti, 27 Octombrie 2009, ora 12:06
5781 citiri
Injectia care te scapa de sforait

In urma cu 6 ani, in SUA s-a lansat o noua metoda de a vindeca sforaitul. In tot acest timp a fost testata, iar rezultatele au facut ca injectia sa ajunga si in Europa.

Noua metoda de a scapa de sforait, care pe langa faptul ca e deranjat, are si o multitudine de implicatii asupra starii sanatatii, consta intr-o simpla injectie in gura, care nici macar nu e prea scumpa. Conform Daily Mail, ea costa doar 3 lire sterline.

In cazul oamenilor supraponderali sau obezi, sforaitul este mai cu seama periculos, putand duce la grave probleme de sanatate. Sforaitul mareste presiunea arteriala, riscul de atac cerebral, diabet si boli ale inimii.

Iar incercarile de a "vindeca" sforaitul cu tot felul de dispozitive, cum ar fi clipsurile pentru nas, n-au dat deloc rezultatele asteptate.

Exista si posibilitatea unei interventii chirurgicale, insa pe langa faptul ca este costisitoare, aproximativ 2.000 de lire sterline, nici nu garanteaza rezolvarea problemei. In plus, perioada de refacere este lunga si dureroasa, putand dura chiar cateva saptamani, timp in care a manca sau a bea sunt acte aproape eroice.

Procedura de criza

Procedura promovata de americani dureaza doar 2 minute si se efectueaza sub anestezic local. Pacientii pot pleca acasa imediat, putand manca si bea in voie la doar jumatate de ora de la interventie.

In cadrul unui studiu, din 60 de pacienti care au fost injectati, cativa dintre ei au scapat complet de sforait, in cazul celorlalti observandu-se ameliorari considerabile. In cazul a jumatate dintre voluntari efectul injectiei a durat un an. Ceilalti au putut repeta injectia. Aceasta poate fi administrata de pana la 3 ori pe an.

Procedura este perfecta in cazul persoanelor in varsta, care nu sunt suficient de puternice pentru a suporta o operatie, si in cazul adultilor tineri, care nu-si pot lua liber de la munca cateva saptamani, mai ales in aceste vremuri tulburi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#remedii sforait, #sforait injectie, #interventie chirurgicala sforait, #sforait pericole sanatate , #sanatate