Inviorarea de dimineata in 30 de minute

Joi, 22 Octombrie 2009, ora 08:37
7133 citiri
Inviorarea de dimineata in 30 de minute
Foto: webmd.com

Nu ai nevoie decat de 30 de minute in fiecare dimineata pentru a fi complet inviorat si a avea energia necesara pentru indeplinirea proiectelor tale.

Exercitiile matinale sunt cel mai bun tonic pentru tine, deci incearca sa te bucuri de ele si nu le privi precum o pierdere de timp. Vei avea o zi mai buna inca de la prima ora, deci nu mai pierde timpul si cumpara-ti o minge de fitness si cateva haltere mici, informeaza webmd.com.

Pentru incepatori, mingea este perfecta pentru inviorarea de dimineata. Preseaza cu spatele mingea de perete si fa cateva genuflexiuni, fara a o scapa. Repeta procedura de zece ori cu calm, fara sa te grabesti.

Al doilea exercitiu va fi incercat fara mingea de fitness. Aseaza-ti mainile la nivelul umerilor si fa zece genuflexiuni, pana cand simti fiecare muschi lucrat si incordat.

Respira usor pe urmatorul exercitiu. Din picioare, fa un pas in fata pana cand genunchiul si glezna vor fi la acelasi nivel. Vei reveni la pozitia initiala si vei repeta exercitiul tot de zece ori, cu fiecare picior.

Ultimele exercitii din seria de dimineata

Apleaca-ti corpul paralel cu podeaua. Din aceasta pozitie ridica o haltera usoara la nivelul pieptului. Apoi te poti intinde pe podea, cu picioarele flexate. Ridica-ti bazinul sprijinindu-te in picioare de zece ori.

Relaxeaza-ti musculatura picioarelor si fa cateva flotari pentru maini. Corpul va fi complet intins si incordat si respecta pozitia corecta.

Asezat pe spate, ridica o haltera mica deasupra capului si ramai cateva secunde in aceasta pozitie. Repeta procedura, dar de aceasta data in sezut, iar haltera o vei ridica deasupra capului, avand spatele drept.

Incheie cu exercitiile de aerobic, in care esti asezat pe spate, cu mainile la cap. Incearca sa aduci pe rand genunchiul la cot si sa repeti exercitiul de zece ori. Intins intr-o parte, lasa-ti toata greutatea pe un cot si ridica-ti corpul. Pentru fiecare brat in parte, repeta exercitiul de cinci ori.

Te vei uita la ceas si vei vedea ca mica ta sedinta de 30 de minute a luat sfarsit. Acum poti sa te hidratezi corespunzator, sa faci un dus si esti pregatit pentru o noua zi la serviciu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#fitnes matinal, #exercitii fizice dimineata , #sanatate