Ziare.com

Liceenii homosexuali, predispusi la dependenta de droguri si sinucidere

de Andreea Ghinea
Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 23:24

   

Liceenii homosexuali, predispusi la dependenta de droguri si sinucidere
Liceenii care se identifica ca fiind homosexuali prezinta un risc mult mai mare de a fuma, de a consuma alcool, de a folosi droguri si de a se sinucide in comparatie cu adolescentii heterosexuali.

Studiul a fost realizat pe 156.000 de elevi din SUA, arata Web MD.

"Studiul ar trebui sa fie un semn de alarma pentru familii, scoli si comunitatile de care avem nevoie pentru a face o treaba mai buna in sprijinirea tinerilor", a declarat Howard Wechsler, de la compania CDC, cea care a realizat studiul.

Studiul a demonstrat ca liceenii gay au un comportament diferit fata de ceilalti tineri. De exemplu, acestia au un comportament riscant, ce poate duce la leziuni traumatice accidentale, precum purtatul rar sau deloc a centurii de siguranta, tind sa fie violenti, isi fac planuri de sinucidere, consuma mult alcool, marijuana si, preocupati fiind de greutate, sunt in stare sa nu consume nimic 24 de ore pentru a slabi.

Studiul a fost realizat intre anii 2001 si 2009 si este primul de asemenea amploare realizat in mai multe state.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2716 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
22 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Trasnetul si trasnitii

A trasnit si trasnitii dau replica.
Trasnetul ca si trasnitii produc numai efecte negative.
TRĂSNÍT, -Ă, trăsniți, -te, 1. Lovit, atins de trăsnet. 2. Zănatic, nebun. ♦ Amețit de băutură; beat. ♦ Năstrușnic, ciudat, extravagant. 3. Fig. Afurisit, blestemat, netrebnic. – V. trăsni1.
Aici se incadreaza foarte bine,tr 2006;rhodos;etc.
In schimb e bine ca citesti BIBLIA,chiar daca inca nu o intelegi,acum ai inceput sa intelegi cate ceva ,citind comentariile celornumiti de tine.
E bine zis ca a tunat,pentru ca in traditia biblica ,tunetul este ca un GLAS AL LUI DUMNEZEU. "Ai tu un brat ca al lui DUMNEZEU si un GLAS de TUNET ca al LUI? (Iov.40:9).
GLASUL DE TUNET AL LUI DUMNEZEU apare si in alte parti din BIBLIE.
Exod 9:33 Moise a plecat de la Faraon, si a iesit afarã din cetate; si-a ridicat mainile spre DOMNUL, tunetele si piatra au incetat, si n-a mai cãzut ploaia pe pãmant.
1Samuel 2:10 Vrãjmasii Domnului vor tremura, Din inãltimea cerului El Isi va arunca tunetul asupra lor; Domnul va judeca marginile pãmantului. El va da Impãratului Sãu putere, Si El va inãlta tãria Unsului Lui".
1Samuel 12:17 Nu suntem noi la seceratul granelor? Voi striga cãtre Domnul, si va trimite tunete si ploaie. Sã stiti atunci si sã vedeti cat de rãu ati fãcut inaintea Domnului cand ati cerut un impãrat pentru voi".
1Samuel 12:18 Samuel a strigat cãtre Domnul, si Domnul a trimis chiar in ziua aceea tunete si ploaie. Tot poporul a avut o mare fricã de Domnul si de Samuel.
Iov 26:14 Si acestea sunt doar marginile cãilor Sale, si numai adierea lor usoarã ajunge panã la noi! Dar tunetul lucrãrilor Lui puternice cine-l va auzi?"
Iov 28:26 cand a dat legi ploii, si cand a insemnat drumul fulgerului si tunetului,
Iov 37:2 Ascultati, ascultati trãznetul tunetului Sãu, bubuitul care iese din gura Lui!
Iov 38:25 Cine a deschis un loc de scurgere ploii, si a insemnat drumul fulgerului si al tunetului,
Psalmi 29:3 Glasul Domnului rãsunã pe ape, Dumnezeul slavei face sã bubuie tunetul: Domnul este pe ape mari.
Iov 37.4-5;

Psalmi 77:17 Norii au turnat apã cu gãleata, tunetul a rãsunat in nori, si sãgetile Tale au zburat in toate pãrtile.
Ieremia 10:13 La tunetul Lui, urlã apele in ceruri; El ridicã norii de la marginile pãmantului, dã nastere fulgerelor si ploii, si scoate vantul din cãmãrile Lui.
Psalmi 77:18 Tunetul Tãu a izbucnit in vartej de vant, fulgerele au luminat lumea: pãmantul s-a miscat si s-a cutremurat.

 

A tunat si i-a adunat

Lache
Cititor
Ghe...elis
Dl Vulpe

 

Am o nedumerire...

Cum au ajuns poponauti la o varsta asa de frageda? Nu cumva i-au scolit dicriminatii care zbiara toata ziua ca li se interzice propaganda si dreptul de a corupe?

 

Implinirea Cuvantului lui Dumnezeu

Studiul realizat pe cei 156.000 de elevi din SUA, nu face altceva, decat sa confirme stangaci, ceea ce Dumnezeu ne-a avertizat cu toata dragostea parinteasca, in Testamentul Sau, in urma cu mii de ani.

Desi Biblia ne invata, cum sa umblam in lume, pentru a avea o viata implinita si binecuvantata, ea este hulita si deseori inlocuita de oameni plini de trufie, cu 'invatamintele' mintilor lor, urmate de multi altii, spre propria lor pierzare.

Oamenii care s'au falit si care au schimbat Slava lui Dumnezeu, cu inchipuirile propriilor lor minti, au fost lasati prada poftei inimii lor, ajungand in cele din urma a fi stapaniti de patimile scarboase ale unei inimi impietrite.

"Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate;
plini de pizma, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori, barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti, fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila." (Romani 1:29, 30, 31)

Da, asa spune in Biblie,

si mai spune (Leviticus 11:12) ca este o abominare sa consumi creveti. Iar noi, neascultatori, ne-am lasat prada poftei inimii (sau a stomacului, ma rog), si am inceput sa-i consumam, spre propria noastra pierzanie.

@RHODOS-Nene activistule

Cum te demasti.
Esti din fosta nomenclatura de partid care aducea creveti comunisti numai pentru voi din Vietnam.
Asta v-a dus si la pierzanie.

@ Cititor ziare.com

Vad ca avem pe acest site si necredinciosi plini de trufie ca dumneata, care cred ca Biblia poate fi interpretata dupa bunul nostru plac. Eu incerc sa te aduc pe calea cea buna, cu sfaturi din Biblie, iar tu, in loc sa-mi fii recunoscator, ma iei in ras.

@RHODOS Din nou nene activistule

Esti un mic (pentru inlaturarea oricarei confuzii,avand in vedere aceasta stare permanenta caracteristica rhodosiana,sa nu faci confuzie cu micii de creveti de la cocosatul)pacatos.
Imi citesti din "biblia' lui K.marx,pardon Capitalul (observi ca iti respect cartea de capatai,pe care dormi in loc de perna,si am scriscu litera mare),ba nu pardon ca este acelasi lucru pentru d-ta.
Eu nu te iau in ras,ba chiar te iau in serios si chiar imi fac probleme cand citezi din povestile marxisto-comunisto-ilisciene.

Intrebare pentru doi atei,

mai exact ¨Cititor ziare.com¨ si ¨¨ghergheataelis¨, voi care alegeti doar ce va place din Biblie. La ce se refera Leviticus 11:12?

@ Cititor ziare.com

Eu iti citez din Biblie iar dumneata pomenesti de Capitalul lui Marx, deci pentru dumneata Dumnezeu e un fel de Karl Marx. Esti eretic, Biblia are pedepse aspre pentru asa ceva, imi pare rau pentru dumneata.

Da, RHODOS, asa scrie in Biblie

"Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totus, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac."
(Romani 1:32)

Asa cum faci si tu, pe aceasta pagina de comentarii. Desi citezi din Biblie, iei in ras cuvintele ei.

Da m-am convins de la inceput

Da m-am convins de la inceput cum citesti si intelelegi,avand experienta de activist comunisto-securist. Crevetele este din Capitalul (tu ai facut confuzia,sau ma rog deformatia profesionala) cu Capitolul din BIBLIE mentionat.

Nu faci decat sa reiei

Nu faci decat sa reiei comentariul unui sustinator al homosexualilor (sau chiar homosexual) care scria in bascalie,luand in ras citatele din BIBLIE, exact ce sustii la un alt articol intitulat" Marturie socanta a unui fost fotbalist german: de ce nu exista homosexuali in Bundesliga"?
Redau comentariul in intregime.;in Biblie se spune ca doi barbati care se culca impreuna fac un lucru abominabil. De asemenea, Biblia mai zice ca cine consuma creveti comite un lucru abominabil (Leviticus 11:12). SUNTEM PIERDUTI.
Trebuie sa mai adaugi doar ultimele cuvinte,in rest totul este exact.

crestinule RHODOS

Eu iubesc TOT ce este in Biblie, asa cum iubesc TOT ce Domnul ingaduie in viata mea. Fie ca imi aduce bucurie, fie ca imi aduce intristare in viata, toate le primesc si pentru toate aduc multumire Domnului.
De ce?
Pentru ca STIU, ca atat bucuria cat si intristarea clipei, toate lucreaza pentru implinirea noastra desavarsita, aceea de a fi mostenitori ai lui Dumnezeu.

"Mantuirea vine de la Domnul." (Iona 2:9)

“POFTA stomacului" versus “POFTA INIMII" (1)

“Sa priviti ca o uraciune pe toate cele care n’au aripi si solzi in ape" (Leviticul 11:12)

Acest verset invocat de tine, fara nici o legatura cu articolul la care comentam, poate doar prin aceea ca suntem oameni si Cuvantul lui Dumnezeu a fost dat prin revelatie, drept Testament pentru noi toti, face parte din , citez:
“legea privitoare la dobitoacele, pasarile, toate vietuitoarele care se misca in ape, si toate vietatile care se tarasc pe pamant, ca sa faceti deosebire intre ce este necurat si ce este curat, intre dobitocul care se mananca si dobitocul care nu se mananca." (Leviticul 11: 46, 47)

Aici, Domnul ne spune foarte simplu, de ce a dat aceasta lege: CA SA FACI DEOSEBIREA intre ceea ce este bun sau rau in hrana, pentru sanatatea ta ca om.

Daca ai avea ceva studii de specialitate, ai putea constata cu usurinta, chiar si numai navigand pe internet, ca studiile STIINTEI “moderne" din zilele noastre, de foarte multe ori descopera ca fiind lucruri bune sau rele pentru alimentatia noastra, cam pe aceleasi la care se face referire in legea data de Dumnezeu in capitolul Leviticul 11.

“Pofta stomacului", care sa spunem ca te ispiteste sa nu asculti de sfaturile date de Domnul in Leviticul 11, iti poate cauza neplaceri digestive, sau imbolnaviri mai usoare, mai grave sau uneori letale ale trupului fizic.

Nicaieri in acest capitol din care face parte si versetul citat de tine, Leveticul 11:12, Domnul nu spune ca “Sunt vrednici de moarte" (Romani 1: 32), cei care mananca fara a face “deosebire intre ce este necurat si ce este curat, intre dobitocul care se mananca si dobitocul care nu se mananca".

“POFTA stomacului" versus “POFTA INIMII" (2)

Domnul spune HOTARAT ca “Sunt vrednici de moarte" (1:32).
cei care urmeaza “poftele inimilor lor, asa ca isi necinstesc singuri trupurile" (Romani 1: 24), “fiindca n’au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostiinta lor" (Romani 1: 28),

In Biblie cand se face referire la moartea fizica a unui om se spune despre el ca “a adormit", avandu-se in vedere faptul ca sufletul nu moare, ci trece la “adormire", in asteptarea invierii intr-un trup de slava.
Cand Domnul spune insa “Sunt vrednici de moarte", se refera la trupul duhovnicesc (sufletesc), care nu va mai trece de la “adormire" la inviere, deci vor muri.

Daca va da mana, puteti sa puneti semnul egal intre cele doua “POFTE", asa cum face RHODOS, luand in bascalie Cuvantul lui Dumnezu si sa va asumati suferirea consecintelor.

@ ‘RHODOS’

Exemplul dat de tine, privitor la Leviticus 11:12, este total aiurea, pentru ca se refera numai la niste restrictii date ’poporului lui Dumnezeu’ (date cu ’socoteala’...), aplicabile in perioada "Legii", pe cata vreme noi ne aflam de cca. 2000 de ani in perioada "Harului"...!

Acum, "ce a ***ãtit Dumnezeu, sã nu numesti spurcat." (v. Faptele Ap. 10:15), mai tinerelule, si ia mai degraba seama la faptul ca "nu ce intrã in gurã spurcã pe om, ci ce-i iese din gurã..."! (v. Matei 15:11)

Cred ca ti-ar fi util sa parcurgi si texte ca acesta:
“Unul crede cã poate sã mãnance de toate; pe cand altul, care este slab (slab in credinta), nu mãnancã decat verdeturi. Cine mãnancã sã nu dispretuiascã pe cine nu mãnancã, si cine nu mãnancã, sã nu judece pe cine mãnancã"… (Romani 14:2-3),
… sa le ‘mesteci’ bine, apoi sa deschizi gurita…, sau sa scri pe Forum ceva, cat de cat…, studiat!
este total aiurea,

o ce veste minunata

rebuturi. Stanca Tarpeiana.

 

Si fara acest studiu

Si fara acest studiu,se stiau aceste lucruri
Doar un aspect este nou si interesant, care trebuie analizat mai in profunzime.

 

Ai dreptate, Biblia este foarte clara...

De exemplu in paragraful de la Romani 1:24-32, gasim explicatii mai mult decat necesare!

curiozitate...

in ce loc al lumii sa legalizat prima oara asa ceva,unde se face publicitate cu aceasta deviatie mintala ,pe care o ridica la rang de normalitate si exemplu demn de urmat?

E firesc să fie așa.

E normal ca liceenii homosexuali să aibă un comportament mai riscant și să fie mai tentați de suicid. Explicația e simplă: tinerii aceștia nu speră, in medie, să aibă o viață la fel de implinită ca restul tinerilor. De vină este homofobia societății, homofobie pe care tinerii o percep chiar mai acut decat restul populației. Pe ei ii necăjesc mai adesea colegii la școală, iar atitudinea potrivnică a familiei, a profesorilor, a Bisericii, a celor care se perindă pe la TV și a societății in general ii face pe acești tineri să creadă că viața lor valorează mai puțin și că șansele de realizare și de integrare in societate sunt mai mici.

Cei care pun intrebări stupide precum "Cum au ajuns poponauți la o varstă atat de fragedă" de fapt n-au ințeles NIMIC din tot ce se vorbește despre homosexualitate. Cunoștințele lor despre subiect derivă din zvonuri, bancuri și emisiuni distractive pentru proști. In realitate poți să fii homosexual 100% fără să fi făcut sex vreodată. Și invers: doi băieți/bărbați pot să facă sex unul cu altul fără să fie deloc homosexuali. Homosexualitatea e o orientare sexuală (e tendința de a te indrăgosti de o persoană de același sex), nu e o activitate sexuală. Și in orice caz nu e totuna cu sexul anal. De fapt numai 2/3 din cuplurile de homosexuali practică sexul anal, iar la heterosexuali sexul anal e practicat de 1/3 din cupluri. Deci există mulți homosexuali care nu sunt deloc "poponauți", și există mulți heterosexuali foarte "poponauți".

E un motiv in plus ca lumea să fie informată despre subiectul homosexualității, pentru ca noile generații de homosexuali să nu mai sufere cat cele vechi. Ignoranța publicului este cea care face victime printre homosexuali. Din păcate prea puțin se vorbește serios pe tema asta.

O felicit pe autoarea știrii pentru imparțialitate, dar unele comentarii sunt venite din partea unor ignoranți, de obicei fanatici religioși.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor