Mergi pe bicicleta corect, slabesti usor

Joi, 28 Mai 2009, ora 08:22
10997 citiri
Mergi pe bicicleta corect, slabesti usor
Foto: Auburnalabama.org

Mersul pe bicicleta este recomandat in orice dieta. Bicicleta din adolescenta ne poate ajuta sa scapam de kilogramele in plus si sa avem un trup de invidiat daca stim cum sa o folosim.

Mersul pe bicicleta, ca parte dintr-o dieta, trebuie sa respecte cateva reguli de baza. Solicitarea corporala nu va fi una foarte mare de la inceput, echipamentul obligatoriu nu trebuie lasat acasa, iar apa nu iti va lipsi nici un moment, informeaza ivillage.com.

Alegerea bicicletei este foarte importanta. Inaltimea, puterea si vigoarea fiecarei persoane vor fi criteriile dupa care alegem cea mai buna bicicleta.

Daca dupa prima zi de plimbare, in care nu ati fortat organismul, aveti dureri musculare intense sau de sezut, poate ca nu ati facut cea mai buna alegere in selectarea bicicletei.

Casca de protectie, genuncherele si bandajele pentru glezna sunt absolut necesare. In cazul unui accident, impactul va fi mai mic daca zonele sensibile sunt protejate.

Orice zona in care te plimbi cu bicicleta are regulile sale. Tocmai de aceea te vei supune normelor rutiere, daca te afli pe un drum public, iar in parc vei respecta plimbarile celor din jur.

Pentru ca sedintele de mers pe bicicleta sa fie eficiente, trebuie ca organismul sa fie puternic. Astfel, te vei feri de raceli nedorite, viroze sau orice dureri, pentru ca imunitatea scazuta a organismului este primul tau inamic in lupta cu kilogramele in plus.

Mersul pe bicicleta in fiecare zi, in reprize de cel putin 30 de minute, este eficient daca se face in conditii de siguranta. Astfel, daca iti faci antrenamentul dupa ce vii de la serviciu si este seara deja, nu uita vesta reflectorizanta.

Vei avea nevoie de ea pentru a fi observat pe drumurile publice. Nimic nu trebuie sa deranjeze antrenamentul zilnic, deci ia din timp toate masurile necesare pentru evitarea neplacerilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#mers bicicleta slabire, #mers bicicleta sanatate, #cura slabire bicicleta , #sanatate