Putin ulei de nuca de cocos si vei avea un corp superb

Vineri, 28 August 2009, ora 16:58
25098 citiri
Putin ulei de nuca de cocos si vei avea un corp superb
Foto: care2

Ai pielea uscata? Te doare burta? Este stresat? Incearca cateva picaturi de ulei de nuca de cocos. Ofera o multime de beneficii sanatatii si se gaseste la un pret accesibil. Citeste in continuare cateva motive pentru care ar trebui sa folosesti acest fel de ulei.

Vrei sa arati ca si cum tocmai te-ai fi intors de la ora de yoga? Uleiul de nuca de cocos functioneaza precum o crema pentru toate tipurile de piele. Iti va da o senzatie de relaxare si mai multa energie, potrivit Care2.

In plus, ajuta la lupta impotriva imbatranirii pielii. De asemenea, grasimea din uleiul de nuca de cocos ajuta la reducerea ridurilor, fara a te irita. Acesta este utilizat in mod frecvent pentru fabricarea produselor scumpe pentru ingrijirea pielii. Amesteca putina miere cu cateva picaturi de nuca de cocos si gata crema ideala.

Dupa o zi lunga de munca ajungi in sfarsit acasa, insa ce gasesti aici? Copiii tipa, cainele latra si toata casa este cu susul in jos. Fa-ti un masaj la cap cu putin ulei de cocos printr-o miscare circulara. Aroma naturala de nuca de cocos este linistitoare si va scade nivelul de stres.

Grasimile saturate din uleiul de nuca de cocos au proprietati anti-bacteriene care ajuta contra parazitilor si ciupercilor care provoaca indigestie si alte probleme la stomac, precum sindromul intestinului iritabil.

Uleiul de nuca de cocos stimuleaza metabolismul, imbunataind functia tiroidiana. Acest tip de ulei este cunoscut drept uleiul cu cele mai putine grasimi din lume.

Atunci cand este aplicat pe zgarieturi, uleiul de nuca de cocos formeaza un mic strat chimic care protejeaza rana de praful exterior, bacterii si virusi. Uleiul mareste viteza de vindecare a vanatailor prin repararea tesuturilor deteriorate.

Dai foarte multi bani pe balsam? Nu o mai face. Uleiul de nuca de cocos este unul dintre produsele cele mai nutritive pentru par. Pune putin ulei de masline pe par si maseaza usor. Astfel, vei avea un par frumos si fara matreata.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#ulei nuca de cocos, #ulei nuca cocos intrebuintari, #nuca cocos beneficii , #sanatate