Remedii pentru parazitii intestinali

Joi, 03 Septembrie 2009, ora 10:36
10511 citiri
Remedii pentru parazitii intestinali
Foto: gadgetophilia.com

Parazitii intestinali apar pe fondul unei alimentatii incorecte, care creeaza mediul propice aparitiei si dezvoltarii lor. Daca nu este tratata la timp, aceasta problema poate afecta grav starea de sanatate.

Apar de regula la copii, care nu iau in greutate, indiferent de varsta sau cat de mult mananca. Sunt palizi, au o stare permanenta de nervozitate din cauza mancarimilor si usturimilor create, informeaza natural-homeremedies.com.

Igiena precara are si ea un rol determinant in aparitia parazitilor intestinali. Mainile nespalate ori alimentele murdare creaza mediul propice aparitiei lor.

Tratamentele medicamentoase in astfel de cazuri pot crea iritatii, iar problema poate reaparea odata cu intreruperea lor. Metodele naturale detoxifica organismul si se creaza in scurt timp nevoia unei alimentatii sanatoase.

Remedii naturale

Sucul de fructe, consumat dimineata, este primul pas in detoxifierea organismului afectat de parazitii intestinali. Lamaia are acest efect, dar si grefa, consumate proaspete.

Uleiul esential de nuca de cocos are rol dezinfectant. Aplicat in zona sensibila, are rolul de a elimina bacteriile si de a creste rezistenta sa la reaparitia acestora.

Supele de legume, cu putina sare, fac minuni pentru flora intestinala, grav afectata. Specialistii recomanda doua mese de supa, dimineata si seara.

Dormitorul va fi bine aerisit in fiecare dimineata, iar hainele vor fi spalate cu atentie, la o temperatura ridicata, pentru a fi complet dezinfectate.

Se pot alterna mesele de fructe cu cele de legume, fiind evitate cerealele cu lapte. Morcovii, ceapa sau usturoiul au un efect imediat si dezinfectant.

Compresele cu apa rece au rol calmant, indeparteaza starea de disconfort, usturime si mancarime. Cel mai bun remediu in aceste cazuri este usturoiul, care va fi consumat la fiecare masa.

Parazitii intestinali pot fi indepartati dupa doar o saptamana de tratament, dar alimentatia si igiena vor fi atent controlate, pentru ca problema sa nu reapara dupa incetarea lui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#paraziti intestinali remedii, #tratament naturist paraziti , #sanatate