Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Scoala Postliceala Sanitara Spiru Haret, drumul catre o cariera in Uniunea Europeana

Advertorial
Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 09:00
23772 citiri
Scoala Postliceala Sanitara Spiru Haret, drumul catre o cariera in Uniunea Europeana

(P) O cariera in domeniul asistentei medicale este o optiune atractiva pentru tinerii absolventi de liceu, dar si pentru cei care opteaza pentru reconversia profesionala, fiind una dintre cele mai cautate profesii la nivel global.

In prezent, exista o cerere mare privind angajarea asistentelor medicale, iar specialistii estimeaza ca oportunitatile pentru cei care aleg acest domeniu vor cunoaste o tendinta ascendenta pana in anul 2020.

Instruirea reprezinta o etapa fundamentala pentru formarea ca profesionist in sistemul medical.

La Scoala Postliceala Sanitara Spiru Haret poti opta, incepand cu anul scolar 2016/2017, pentru specializarea de asistent medical generalist sau asistent medical de balenofiziokinetoterapie si recuperare.

Institutia de invatamant promoveaza formarea profesionala de calitate, la standarde internationale, sub atenta indrumare a cadrelor didactice si a personalului medical cu vasta experienta.

Asistentii medicali interactioneza in fiecare zi cu pacientii, personalul sanitar, medicii si administratorii, de aceea, pe langa competentele teoretice si practice, un bun profesionist trebuie sa deprinda abilitati indispensabile acestei meserii, precum: seriozitate, rigurozitate, empatie, echilibru emotional, munca in echipa si dedicare.

Pentru a asigura o educatie completa, la nivel global, Scoala Postliceala Sanitara Spiru Haret are in vedere dezvoltarea de parteneriate cu unitati medicale locale si internationale, fiind deja incheiate acorduri de colaborare cu institutii precum Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Maria Sklodowska Curie, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu", Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" si Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici". Protocoalele semnate asigura stagii de practica pentru cursantii Scolii Sanitare.

La finalul celor 3 ani de studiu, cei care imbratiseaza cariera de asistent medical vor obtine diplome recunoscute la nivelul Uniunii Europene prin directiva 2005/36/CE, avand posibilitatea de a practica meseria aleasa pe teritoriul statelor membre.

Prin abordarea moderna a procesului de calificare, Scoala Postliceala Sanitara Spiru Haret isi propune sa devina un punct de referinta pe harta practicilor medicale si un centru de resurse profesionale si de servicii oferite comunitatii.

Un avantaj important al profesiei il reprezinta flexibilitatea. Absolventii pot aplica pentru o pozitie favorabila programului si mediului de lucru preferat, avand oportunitati de angajare in spitale, cabinete particulare, scoli, agentii guvernamentale, institutii private sau in ingrijirea la domiciliu.

Experienta, recomandarile si calificarile profesionale asigura contextul adecvat pentru ca un asistent medical sa poata performa in acest domeniu.

Pentru o cariera europeana de succes in sistemul sanitar poti accesa site-ul: http://www.sanitara.spiruharet.ro/.

Impreuna ridicam standardele in domeniul asistentei medicale!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Scoala Postliceala Sanitara Spiru Haret, #scoala asistent medical , #sanatate