Sunt isteric, dar ma tratez

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 08:22
3374 citiri
Sunt isteric, dar ma tratez
Foto: conantinstitute.org

Atacurile de panica frecvente, perioadele indelungate de stres, familiile dezorganizate si situatiile dificile din punct de vedere emotional sunt doar cateva cauze ale aparitiei isteriei.

Apare pe fondul tensiunilor necontrolate si se manifesta sub forma oboselii prelungite, durerile in piept, abdominale, dificultati in respiratie, stare permanenta de nervozitate si lipsa controlului, informeaza home-remedies-for-you.com.

In cazurile severe, reprizele de plans sunt frecvente, unele persoane isi pierd temporar cunostinta, ritmul cardiac este accelerat si apar contractiile musculare dureroase.

De cele mai multe ori, solutia pentru combaterea isteriei este psihologul. Daca nu vrei insa sa apelezi la un ajutor specializat, poti opta pentru cateva metode naturale care te scapa de neplaceri.

Murele iti sunt de mare ajutor. Presara putina sare peste trei kilograme de mure, adauga putina apa si depoziteaza reteta ta naturala la soare timp de o saptamana. Zilnic, vei consuma 300 de grame din amestecul obtinut, dimineata, pe stomacul gol, urmat de o cana de apa.

Continua tratamentul timp de doua saptamani si vei observa treptat ca iti regasesti echilibrul mental si psihic.

Un alt remediu natural al isteriei este mierea. Pe stomacul gol, in fiecare dimineata, ia doua linguri mari de miere poliflora si continua tratamentul pentru o luna. In timp, vei observa efectele benefice asupra psihicului tau.

Poti opta pentru tratamentul cu dovleac, asezat pe frunte in fiecare seara, inainte sa adormi. Laptucile sunt si ele potrivite pentru tratamentul tau natural, prin prepararea unui suc natural in fiecare dimineata, timp de o luna.

Unele persoane prefera dieta completa pentru tratarea acestei probleme. Specialistii americani sunt de parere ca cea mai buna dieta este cea cu fructe sau lapte. Se recomanda trei mese pe zi de fructe (portocale, mere, grefe, ananas) sau laptele gras, de tara, consumat la micul dejun impreuna cu cerealele, timp de o luna.

Vor fi evitate cafeaua, tigarile, ceaiul energizant, zaharul si sucurile acidulate pe perioada tratamentului natural. Mai mult, in timpul tratamentului natural, autocontrolul este determinant. Treptat, incearca sa iti stapanesti emotiile puternice.

Daca nu reusesti la inceput, poti opta pentru plimbarile lungi in aer liber, exercitiul fizic alaturi de prieteni si nu evita sa faci cat mai multe lucruri relaxante, care iti fac placere.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#isterie tratament natural, #isterie metoda natusista, #stres remedii naturale , #sanatate