Superalimente care iti dau o sanatate de invidiat

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 13:53
4207 citiri
Superalimente care iti dau o sanatate de invidiat
Foto: Fox News

Temperaturile au inceput sa creasca, iar zilele calduroase ne determina sa avem grija mai mare de corpul nostru si sa eliminam kilogramele in plus. Cateva alimente cu calitati extraordinare ne pot da o sanatate de invidiat.

Citricele

Portocalele, lamaile si grepfrutul contin vitamina C care ajuta la metabolizarea mai rapida a grasimii, acestea devenind astfel utile pentru oamenii care vor sa slabeasca, scrie Fox News. Pentru nevoile de baza ale organismului ai nevoie de doar 60 mg de vitamina C, dar daca vei creste doza la 500 mg, organismul arde grasimea cu o eficienta crescuta cu 39%.

Cerealele bogate in fibre

Conform unui studiu aparut in publicatia American Dietetic Association, femeile care au mancat cereale au avut cu 30% mai putine sanse sa ramana fara energie fata de cele care au consumat alte alimente la micul dejun.

Cerealele cu fibre multe in continut sunt digerate usor si iti dau energie pentru mult timp. Fibrele mentin constant si nivelul de insulina din corp, ceea ce previne depunerea grasimii.

Carnea slaba

Carnea cu grasime putina, asa cum este cea de vita, de pui sau curcan, ajuta la accelerarea metabolismului si la arderea unei cantitati mai mari de grasime. Studiile de profil au aratat ca persoanele care au o dieta bogata in proteine ard la fel de multe calorii dupa masa la fel ca oamenii ce au o alimentatie bogata in carbohidrati.

Proteinele ajuta si la mentinerea masei musculare atunci cand cineva slabeste, mentinand metabolismul intr-un ritm accelerat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#sanatate dieta mancare, #mancare dieta alimente, #carne mancare dieta, #alimente energie , #sanatate