Ziare.com

Terapia cu albine, pentru reumatism si artrita

de Anca Serghescu
Luni, 22 Martie 2010, ora 15:14

   

Terapia cu albine, pentru reumatism si artrita
O terapie, de altfel straveche, castiga din nou teren in China, terapia cu albine. Oameni de peste tot vin pentru a fi intepati de albine si a scapa astfel de reumatism si artrita.

Terapia veche de 3.000 de ani, considerata legala din nou incepand cu 2007, redevine populara cu pasi mari, 30 de pacienti prezentandu-se zilnic pentru a fi intepati, in weekend fiind 50 de clienti. Toti rabda cu inversunare cele cateva sute de intepaturi, constienti fiind ca doza de toxine naturale le va ameliora starea de sanatate, relateaza Reuters.

Specialistii condidera ca acest gen de terapie este similara acupuncturii, insa in loc de ace se folosesc albinele si toxinele lor care constituie un medicament natural.

Practic, orice fel de dureri de oase si articulatii trece cu acest tratament, circulatia imbunatatindu-se considerabil. Albinele sunt plasate una cate una pe locul dureros, ele intepand din instinct.

Pretul unei sedinte, de doar 18 dolari, mult mai putin decat in cazul altor terapii, face clinica extrem de populara, conducerea gandindu-se deja sa mai deschida o unitate.

In urma tratamentului, 90% dintre pacienti isi revin sau resimt ameliorari. In ciuda durerii, pacientii nu se rezuma doar la o sedinta.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9607 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor