Usturoi, pentru frumusete si sanatate

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 08:26
12641 citiri
Usturoi, pentru frumusete si sanatate
Foto: static-resources.goodguide.com

Usturoiul este un adevarat medicament. S-a folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea afectiunilor digestive, problemelor circulatorii, racelii si gripei.

Studiile specialistilor americani au aratat ca reduce stresul, creste imunitatea organismului si poate fi considerat un bun tratament pentru problemele circulatorii.

Are proprietati antibacteriene si antiseptice si tocmai de aceea poate fi folosit atat pentru sanatatea organismului, cat si pentru frumusete, in tratarea afectiunilor pielii, informeaza ehow.com.

Il poti folosi pentru tratarea acneei suparatoare si a iritatiilor. Prepara o pasta dintr-un catel de usturoi si aplica pe zona afectata. Asteapta cateva minute sa actioneze si indeparteaza cu apa calduta.

Elimina rapid infectiile pielii si vei avea din nou un ten luminos si sanatos. Repeta procedura de mai multe ori pe saptamana, pentru a avea rezultate optime.

Daca ai probleme cu tensiunea, colesterolul sau esti obez, usturoiul poate fi considerat cel mai bun medicament natural. Specialistii recomanda sa mananci in fiecare dimineata cate un catel de usturoi si sa pastrezi acest tratament pentru mai multe luni. Daca te suporta colegii de serviciu si familia.

Un catel de usturoi este echivalent cu trei capsule de medicamente impotriva tensiunii, deci, chiar daca ai rezerve in a consuma in fiecare dimineata usturoi, beneficiile pe termen lung ale acestui tratament te vor convinge de eficienta sa.

Si pentru infectiile organismului, usturoiul face minuni. Fie ca este vorba de raceala, un herpes, infectiile urechii, nu evita sa il consumi proaspat, zilnic. Elibereaza caile respiratorii, scade febra si intareste organismul.

Este perfect si in curele de detoxifiere, pentru ca ajuta la eliminarea rapida si eficienta a tuturor toxinelor. Fa-ti rezerve de usturoi si daca te deranjeaza mirosul si respiratia urat mirositoare, vei vedea in scurt timp ca sanatatea si frumusetea ta sunt mult mai importante.

Acum ai remediul rapid, eficient si natural pentru tratarea infectiilor care nu iti dau pace sau a recelii care te tine la pat cate o saptamana in fiecare an.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#usturoi frumusete, #usturoi sanatate, #usturoi medicament natural , #sanatate