Vrei sa traiesti cu 1, 3, 5 sau 10 ani mai mult? Afla cum

Joi, 28 Octombrie 2010, ora 23:13
3399 citiri
Vrei sa traiesti cu 1, 3, 5 sau 10 ani mai mult? Afla cum
Foto: organicauthority

Cu totii am vrea sa aflam secretul tineretii fara batranete. Cel mai bine ar fi sa dai mai multa atentie lucrurilor marunte din viata. De exemplu, stiai ca un simplu sarut oferit prietenului tau atunci cand plecati unul de langa celalalt il poate face sa traiasca mai mult?

Cum sa traiesti cu un an mai mult

Persoanele care fac sex de cel putin doua ori pe saptamana prezinta un risc mai mic cu jumatate de a dezvolta boli de inima in comparatie cu cei care fac sex mai rar. In acest mod adaugi un an si sase luni vietii tale.

Femeile care consuma alimente bogate in vitamina C, printre care portocalele si broccoli sau cartofii au parte de protectie in plus a inimii si le va ajuta sa traiasca cu un an in plus fata de persoanele care nu consuma aceste alimente, arata The Sun.

Chiar si simplul gradinarit te poate ajuta sa traiesti cu un an si sase luni mai mult.

Cum sa traiesti cu trei ani mai mult

Daca vei avea teluri mai inalte, in mod sigur o sa traiesti mai mult. De exemplu, actorii care au castigat un premiu Oscar traiesc cu trei ani mai multi decat ceilalti actori pentru ca au mai multa stima de sine si incredere in propriile persoane.

Doua cani de ceai pe zi pot face minuni pentru organismul tau si te pot ajuta sa traiesti mai mult. Si nu in ultimul rand, intalneste-te cu prietenii tai.

Cum sa traiesti cu cinci ani mai mult

Daca ti-ai pus in cap sa traiesti mai mult cu cinci ani, trebuie sa consumi putina ciocolata neagra de trei ori pe saptamana.

Iti place sa iti saruti partenerul de viata? Foarte bine, pentru ca asta te va face sa traiesti cu cinci ani mai mult.

Cum sa traiesti cu zece ani mai mult

Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru propria persoana si care te va ajuta sa traiesti cu zece ani mai mult este sa traiesti la casa.

Tot cu zece ani mai mult traiesc si persoanele care sunt multumite de modul in care arata din punct de vedere fizic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#cum sa traiesti mai mult, #sfaturi sanatate , #sanatate