Vrei sa faci fertilizare in vitro, dar nu ai bani? Iata o solutie

Vineri, 03 Octombrie 2014, ora 23:08
5253 citiri
Vrei sa faci fertilizare in vitro, dar nu ai bani? Iata o solutie
Foto: Arhiva

Circa unul din sase cupluri din Romania se confrunta cu infertilitatea. Fertilizarea in vitro este o solutie, insa nu si atunci cand nu exista posibilitati financiare.

Academia de FIV lanseaza programul FertiHelp, prin care ofera in fiecare luna pana la 10 proceduri FIV, la jumatate de pret, dar si o procedura gratuita pe luna, pentru o perioada initiala de 6 luni de zile, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Cuplul care beneficiaza gratuit de o procedura gratuita este ales in urma unei selectii la care participa si asociatia SOS Infertilitatea, partener in acest proiect.

Te califici?

In conditiile in care salariul mediu pe economie se ridica cu putin peste 2.000 lei, iar costul unei proceduri FIV standard este de 2.600 euro, Academia de FIV ofera prin programul sau un discount de 50%, disponibil pentru cuplurile care, pe langa problemele de infertilitate, se confrunta si cu probleme financiare grave.

Astfel, specialistii Academiei, care numara 3 din cei 5 embriologi seniori din Romania, isi pun la dispozitie expertiza pentru a oferi cat mai multor cupluri solutia de a-si indeplini visul de a fi parinte.

Conditiile de accesare a programului FertiHelp sunt urmatoarele: varsta femeii cuprinsa intre 24 si 40 de ani, iar venitul total al cuplului (cumulat) nu trebuie sa depaseasca suma de 4.500 lei net lunar.

Pentru a face dovada veniturilor, ambii parteneri trebuie sa depuna fisa fiscala pentru anul 2013 si adeverinta de venit pentru ultimele 3 luni ale anului 2014, eliberata de catre angajatorul actual.

In ceea ce priveste procedura de FIV oferita gratuit, cuplurile sunt invitate sa trimita cazul medical, precum si situatia sociala, catre asociatia SOS Infertilitatea, la adresa de e-mail contact@vremcopii.ro, mai departe urmand a fi efectuata selectia.

Mai multe informatii despre program pot fi obtinute accesand www.academiadefiv.ro.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#fertilizare in vitro gratuita Romania, #fertilizare in vitro discount, #Academia de FIV Romania, #fertilizare in vitro familii nevoiase, #fertilizare in vitro preturi reduse , #sarcina