45 de trucuri pentru a slabi mai repede

Luni, 12 Octombrie 2009, ora 18:50
9057 citiri
45 de trucuri pentru a slabi mai repede
Foto: Arhiva

Zi de zi suntem in miscare, insa nu reusim sa scapam de kilogramele in plus. Unul dintre motive ar fi ca oricat de mult dorim sa scapam de kilogramele in plus, continuam sa nu acordam o atentie marita la ceea ce mancam.

Life 123 iti ofera cateva sfaturi cu ajutorul carora sa slabesti fara prea mari eforturi.

Cand iti prepari un sandvis sau o salata, nu mai pune cascaval sau branza. Opteaza pentru mustar in locul maionezei. Nu trebuie sa cureti toata farfuria, poti lasa cateva bucatele in ea daca te simti satul.

Mananca mai putina carne rosie si mai mult peste, carne de pasare si consuma mai multe mese vegetariene. Fa un gratar sau fierbe carnea. Orice numai sa nu prajesti.

Orice masa trebuie sa aiba trei etape: o supa sau o salata, un fel de mancare sanatos si un desert. De asemenea, este important sa eviti sa consumi unt sau margarina pe paine.

Consuma lapte fara grasimi. Renunta la sucuri in favoarea apei.

Daca iti este pofta de pizza, nu trebuie sa nu mananci, ci sa comanzi una cu un blat subtire si cu multe legume pe ea. Daca mananci paste, alege-le pe cele pe baza de sos de rosii.

Simti nevoia de o guma de mestecat? Alege una fara zahar. Mergi pe jos 30 de minute pe zi.

Da drumul la televizor pe un post de muzica sau la casetofon si danseaza in camera ta. Poti sa faci curat si sa slabesti in acelasi timp. Spala toate geamurile din casa si vei consuma foarte multe calorii.

Scrie pe o hartie toate gustarile de peste zi si in acest fel o sa realizezi cat de mult consumi si fara rost.

Ai tendinta de a manca cand esti suparat, nervos sau stresat? Mai bine dormi 30 de minute. Dormi suficient. Vei avea mai mult control asupra ta, daca vei dormi cat este necesar.

Nu te cantari prea des. Daca o vei face, nu vei slabi de la sine. Cantareste-te o data pe saptamana.

Daca esti femeie, tricoteaza sau fa un mileu. Daca esti barbat, fa un puzzle sau integrame. Tinand mainele ocupate, nu vei avea tendinta de a manca.

Stabileste cateva teluri, care te vor ajuta sa ramai motivat. De asemenesa, aminteste-ti realizarile din trecut si vei avea parte de o atitudine "pot sa o fac".

Nu face totul singur. Gaseste un amic care sa aiba acelasi scop ca tine. Cand te uiti la televizor, ridica greutati.

Atunci cand ai de facut o sarcina, fa-o cum trebuie. Daca vei fi dezamagit, vei avea tendinta de a manca. Nu te acuza daca ai calcat stramb. Esti om si oricine pofteste, insa nu zilnic. In loc sa bei un pahar cu suc de fructe, mananca fructe proaspete.

Ia un pedometru si mergi cu 2.000 de pasi mai mult decat de obicei. Spala masina singur. O sa ai parte de activitate fizica placuta.

Nu sari peste mese, mai ales peste micul dejun. La masa consuma orez brun, nu alb. Serveste cina dintr-o farfurie mai mica, nu din una mare. Vei avea impresia ca mananci mai mult. Consuma multe alimente picante. Experimenteaza mancarurile cu multe condimente, ierburi sau alte mirodenii.

Fa o lista cu motivele pentru care vrei sa slabesti si citeste-o de fiecare data cand vrei sa mananci ceva nepotrivit.

Gaseste modalitati pentru a face mai multa miscare. Mergi pe jos la magazin, urca scarile sau mergi pe jos o statie de masina. Mergi pe jos sau cu biciclete si uita pentru cateva zile de masina. In loc sa stai cu copilul in casa, mergi cu el in parc si vei avea parte de o portie de sanatate si de fericire in acelasi timp.

Inainte sa mergi la cumparaturi, mananca ceva sanatos si nu vei fi tentat sa cumperi multe alimente. Evita alcoolul. Nu tine in casa produse nesanatoase si astfel atunci cand vei avea pofta de ceva dulce vei lua un fruct.

Planuieste dinainte ce urmeaza sa mananci si nu te razgandi, astfel incat sa mai adaugi nimic in plus. Masoara alimentele. Chiar daca ai impresia ca mananci tot timpul aceeasi cantitate, vei fi surprins sa realizezi ca difera atunci cand sunt puse pe cantar.

Chiar daca ai tendinta de a spune ca nu ai timp sa faci exercitii, gandeste ca sunt la fel de importante ca o baie si fa-ti timp.

Fii optimist si vei reusi sa slabesti!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi dieta slabire, #cum sa slabesti repede, #trucuri slabire , #slabire