Ce alimente te ajuta sa slabesti?

Duminica, 20 Iunie 2010, ora 18:57
5808 citiri
Ce alimente te ajuta sa slabesti?

Alimentele potrivite, chiar consumate intr-o cantitate mai mare, nu duc la formarea depozitelor de grasime, ci ajuta la arderea acestora si la diminuarea poftelor, inamicul curelor de slabire.

Self a consultat mai multi experti, intocmind un mic ghid al alimentelor care ar trebui sa se afle in farfurie tot mai des.

Carne de vitaIn special cea de vaca, te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. In cadrul unui studiu publicat de American Journal of Clinical Nutrition, femeile care urmau o cura care includea si carne de vita au slabit mai mult decat cele care aveau un meniu insumand acelasi numar de calorii, dar foarte putina carne de vita. In plus, proteinele din carnea de vita ajuta muschii sa isi pastreze volumul in pe durata curei de slabire.

Oua Nu numai ca nu-ti vor face niciun rau, dar te vor ajuta sa slabesti. In cadrul unei cercetari, femeile care urmau o dieta saraca din punct de vedere caloric, dar mancau un ou la micul dejun in fiecare zi, au slabit de doua ori mai mult decar cele care consumau acelasi numar de calorii, dar nu mancau oua. Proteinele din oua sunt satioase, asa ca nevoia unei gustari nu va mai aparea.

Linte Bogata in proteine si fibre solubile, doi nutrienti care stabilizeaza nivelul zaharului din sange, lintea previne dezechilibrele insulinei, care duc la ingrosarea tesutului adipos din zona abdomenului.

Somon Ar trebui sa fie aliatul abdomenului tau, gratie acizilor grasi omega 3, care ajuta la formarea muschilor si la arderea tesutului adipos din zona abdomenului. Cu cat vei avea mai multa masa musculara, cu atat mai multe calorii vei arde in plus.

Mere Fructele-vedeta iti pot tine greutatea in frau, dupa cum a aratat un studiu realizat in SUA. Voluntarii care au consumat un mar inainte de masa au mancat mai putin decat cei care avusesera parte de o alta gustare inainte de masa. Bogate in fibre (4 - 5 grame de fruct), merele sunt satioase, explica un dietetician de la Hackensack University Medical Center in New Jersey.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#alimente cura slabire, #cura slabire, #alimente senzatie satietate , #slabire