Cupa Mondiala ti-a adus o burtica mai mare? Afla cum sa scapi de ea

Joi, 22 Iulie 2010, ora 07:01
4507 citiri
Cupa Mondiala ti-a adus o burtica mai mare? Afla cum sa scapi de ea
Ayurvediccure

Daca in timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud ti-ai facut de cap cu berea, alunele si pizza sau pur si simplu vrei sa scapi de burtica pe care o ai de mai mult timp, poti sa incerci sa pui in aplicare cateva reguli care sa te ajute sa mai dai jos din kilogramele de pe abdomen.

Patru beri si cateva felii de pizza sau o punga cu chipsuri consumate in timpul unui meci aproape dubleaza consumul de calorii recomandat zilnic.

Cum scapi mai repede de burtica

Cu ajutorul unui cunoscut specialist, profesorul Greg Whyte, consilier pentru Cupa Angliei, The Sun a enumerat cateva sfaturi.

1. Renunta la ciugulit

Stabileste-ti un program normal de mancat, care sa includa cele trei mese principale ale zilei plus doua gustari - dimineata si dupa-amiaza, si nu te mai lasa tentat sa ciugulesti ceva la orice ora. Atunci cand mananci mai mult decat consumi vei sfarsi prin a aduna grame peste grame de grasime. Si cele mai multe se depun in zona abdomenului in cazul barbatilor.

2. Consuma alimente cat mai sanatoase

Desi in timpul Cupei Mondiale cel mai probabil ai mancat mai multe calorii decat cele necesare in mod normal, este posibil sa ai deficiente nutritionale din cauza excesului de alimente procesate.

Prin urmare, cauta sa te axezi pe o hrana mai sanatoasa, cat mai putin procesata.

Renunta la produsele de fast food, la chipsuri, pizza si alte mancaruri procesate, si inlocuieste-le cu fructe, legume si carbohidrati complecsi pe care ii poti lua din orez brun, cereale integrale. De asemenea, cel putin pentru o perioada, incearca sa nu mai bei alcool.

Schimba-ti viata si scapa de burta!

3. Hidrateaza-te

Asigura-te ca organismul tau este bine hidratat, mai ales avand in vedere ca suntem intr-un anotimp cald, canicular pe alocuri. Consuma aproximativ doi litri de lichid pe zi, in medie.

4. Fa exercitii fizice

Straduieste-te sa fii cat mai activ si sa alegi de cele mai multe ori calea prin care faci un pic de efort in schimbul celei comode (urca scarile spre exemplu, in loc sa iei liftul). Profita de orice ocazie pentru a te misca: plimba cainele, joaca-te cu copiii, alearga etc.

Totodata, incearca sa iti faci un program de exercitii fizice de cel putin 15 minute lucrate intens, zilnic, in care sa incluzi si abdomene si cateva exercitii pentru picioare.

Scapa de burta prin dieta

5. Implica-te in mici competitii sportive

Joaca fotbal sau orice alt sport atunci cand ai ocazia. Poti chiar sa initiezi tu o competitie locala, cu cei din blocul in care locuiesti, spre exemplu. Atunci cand joci fotbal nu numai ca organismul consuma destula energie, dar sunt lucrati si muschii abdominali, ajutandu-te astfel sa fii mai in forma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#scapa burtica bere, #scapa burta bere cupa mondiala, #barbati slabit , #slabire