Trucuri pentru a slabi mai repede si mai usor

Duminica, 01 Noiembrie 2009, ora 23:30
7351 citiri
Trucuri pentru a slabi mai repede si mai usor
Foto: Arhiva

Zilnic ne gandim cum putem slabi mai repede si mai usor, insa nu vrem sa ne infometam. Ce putem face? Sa ne folosim de cateva trucuri.

Mesteca guma timp de 15 minute intre pranz si o gustare, te sfatuieste Readers Digest. Astfel, vei consuma mai putin cu 60 de calorii, decat de obicei.

Sucul de legume poate face minuni. Adauga dietei tale un pahar de suc de legume si poti slabi pana la patru kilograme in 12 saptamani. In urma unui studiu facut pe 81 de persoane supraponderale s-a demonstrat ca cei care au baut suc de legume au slabit patru kilograme in 12 saptamani, iar cei care nu au baut, doar un kilogram.

Bea mai putine sucuri cu zahar. Persoanele care au injumatatit cantitatea de sucuri cu zahar au slabit jumatate de kilogram in sase luni de zile, in compartie cu cele care si-au continuat regimul alimentar normal.

In urma unui studiu recent s-a demonstrat ca persoanele supraponderale care au baut ceai verde in locul oricarei bauturi au slabit cu 7% mai mult, decat cei care au consumat alte bauturi.

Somnul este bun nu numai pentru a te relaxa, ci si pentru a slabi. Persoanele care dorm cu doua ore in plus fata de programul obisnuit consuma cu 300 de calorii mai putin.

Cercetatorii estimeaza ca daca o sa inlocuiesti carnea de vita cu ciuperci o sa slabesti pana la cinci kilograme pe an. De exemplu, daca inlocuiesti carnea de vita cu ciuperci, in lasagna, vei consuma cu 400 de calorii mai putin.

Cea mai simpla modalitate de a slabi este consumul a cat mai multe legume si fructe proaspete. In acest mod vei consuma mai putine calorii in mod natural.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#sfaturi alimentatie sanatoasa, #trucuri slabit usor, #sfaturi slabit repede, #sfaturi viata sanatoasa, #sfaturi alimentarie corecta , #slabire