Avantajele nebănuite ale fațetelor dentare

Advertorial
Joi, 07 Octombrie 2021, ora 18:10
4910 citiri
Avantajele nebănuite ale fațetelor dentare
fatete dentare FOTO: hobclinic.ro

Te gândești să apelezi la tratamentul cu fațete dentare pentru a-ți îmbunătăți aspectul zâmbetului? Pentru a lua decizia corectă, verifică aceste aspecte mai puțin cunoscute privind fațetele dentare.

Fațetele dentare reduc sensibilitatea dinților

Știm cu toții că fațetele dentare fac dinții mai strălucitori și mai frumoși, dar acest tratament de estetică dentară poate face dinții mai puțin sensibili, sporind rezistența acestora la factorii mecanici de uzură. Fațetele vor împiedica abraziunea dentară.

Simptomele neplăcute cauzate de dinții afectați de sensibilitate dentară pot fi reduse semnificativ prin acoperirea dinților cu fațete dentare, pentru că acestea vor reprezenta o barieră împotriva alimentelor și băuturilor care provoacă sensibilitate.

Există fațete no-prep, fără șlefuire, care nu afectează smalțul în nici un fel

Datorită progreselor în stomatologie, fațetele dentare nu mai necesită întotdeauna îndepărtarea unui strat din smalțul dentar.

Medicul stomatolog îți poate transforma zâmbetul prin adeziunea directă a fațetelor la suprafața dinților. Fațetele no-prep sunt foarte estetice și se utilizează în anumite situații clinice.

Tratamentul de fațetare dentară îți poate remodela aspectul fizionomic

Unul dintre cele mai mari avantaje ale fațetelor dentare este modul în care acestea pot schimba întreaga ta fizionomie.

În funcție de nevoile și dorințele tale estetice, medicul dentist poate realiza o transformare spectaculoasă, pentru a-ți lărgi zâmbetul, pentru a-ți accentua pomeții sau pentru a spori simetria feței tale.

O alta perspectivă este aceea că atunci când zâmbești cu toți dinții, mândru de zâmbetul tău, întreaga față se luminează și se transformă.

Fațetele dentare pot fi foarte durabile

Ceea ce nu bănuiești este că delicatele fațete dentare pot rezista mult timp pe dinții tăi. Cu o îngrijire și o curățare adecvată, fațetele pot continua să arate grozav până la 20 de ani.

Mai mult de atât, fațetele sunt rezistente la pete, pentru a vă menține zâmbetul alb și luminos pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Pentru a afla mai multe despre Clinica noastră de estetică dentară și facială din București, îți stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare la sediul clinicii, in Bd. Pipera, nr. 59b, parter, București, Ilfov sau la tel +40755354555.

Stomatologie familială și îngrijire dentară blândă și plină de compasiune în București. Clinica noastră este amplasată convenabil, pacienții noștri beneficiind de servicii într-un interval orar prelungit până la ora 21.00, pentru a satisface nevoile tuturor.

La House of Beauty Clinic, oferim majoritatea serviciilor stomatologice, de la îngrijiri preventive de bază și stomatologie generală, până la proceduri specializate și reconstrucție dentară completă.

Îți punem la dispoziție o gamă larga de tratamente de care poți beneficia în cadrul clinicii noastre utramoderne.

  • Estetică dentară
  • Endodonție
  • Ortodonție
  • Protetică dentară
  • Parodontologie
  • Pedodonție
  • Chirurgie orală
  • Radiologie

Oferim soluții financiare accesibile pentru orice buget. Satisfacția pacientului este prioritatea noastră principală și ne străduim să oferim îngrijire dentară excepțională, la prețuri accesibile și cu blândețe, printr-o atitudine pozitivă care să ducă la relații de durată.

Zâmbetul larg al pacienților noștri este cea mai mare răsplată a noastră și așteptăm cu nerăbdare, zi de zi, să dăruim zâmbete sănătoase, frumoase și luminoase.

La House of Beauty Clinic vei descoperi stomatologia modernă, practicată de medici cu experiență și cu adevărat pasionați de profesia lor.

Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Extractul de nucă de cocos se utilizează sub formă de ulei ca un substitut al grăsimii animale în bucătăria vegetariană, în tratamentele de înfrumusețare, în cremele hidratante sau în...
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
#sanatate, #viata sanatoasa, #stiri sanatate , #stiri sanatate