Magazinul Ortopedic - oferta imbatabila pentru dispozitive medicale premium

Advertorial
Vineri, 01 Februarie 2019, ora 17:04
10736 citiri
Magazinul Ortopedic - oferta imbatabila pentru dispozitive medicale premium

In topul celor mai bine cotate companii de profil, Selenium Distribution S.R.L. vine in intampinarea celor cu nevoi speciale cu o serie de dispozitive comercializate online, gandite sa le aduca un plus de confort.

Produsele din oferta www.magazinulortopedic.ro sunt structurate pe categorii si descrise in detaliu, in ideea in care clientul sa poata face o alegere informata.

Indiferent de produsul achizitionat - dispozitive de mers sau pentru baie, produse antiescare sau produse dedicate recuperarii si ingrijirii la domiciliu - persoanele cu nevoi speciale se vor putea declara multumite, pentru ca toate aceste produse sunt caracterizate de calitate superioara si un pret accesibil.

Decizia de a achizitiona un scaun cu rotile eficient contribuie masiv la imbunatatirea calitatii vietii persoanei imobiliazate!

In topul celor mai vandute produse in cadrul Magazinului Ortopedic, scaunul cu rotile este unul dintre cele mai utile dispozitive medicale.

Produsul se adreseaza persoanelor cu dizabilitati, acelora care au suferit accidente sau operatii si se confrunta cu deficiente locomotorii temporare sau permanente.

Cele mai multe dintre aceste persoane se afla sub tratament la domiciliu, avand nevoie de atentie si ingrijire speciala in vederea ameliorarii, corectarii si chiar a eliminarii simptomelor care le deterioreaza starea de sanatate si le da sentimentul de nesiguranta si neputinta.

Din Magazinul Ortopedic pot fi cumparate modele diverse de fotolii rulante - unele dintre acestea prevazute cu scaun WC, ceea ce insemana ca pot fi folosite si ca toaleta de camera de catre persoanele care nu au capacitatea de a intrebuinta toaleta obisnuita.

Un exemplu eficient de scaun cu rotile este acela care ofera posibilitatea repozitionarii repetate a spatarului rabatabil, datorita reglajului in 5 trepte - ceea ce inseamna ca fotoliul rulant se poate transforma in caz de necesitate intr-un pat.

Suportii de sprijin ai bratelor sunt complet detasabili, astfel incat, transferul pacientului se poate face cu lejeritate.

Scaunul WC fix de camera - produs indispensabil persoanelor imobilizate

Un alt produs foarte solicitat in Magazinul Ortopedic este WC-ul de camera. Un scaun WC de camera le este util persoanelor imoblizate sau celor care au dificultati de deplasare, fiindu-le folositor inclusiv varstnicilor care nu se pot deplasa din camera pentru a merge la toaleta din locuinta.

Dispozitivul poate fi plasat la indemana utilizatorului, fiind optim de utilizat. Astfel de scaune sunt lucrate din aluminiu, putand fi reglate in inaltime. In plus, sunt prevazute cu capete din cauciuc anti-alunecare, in ideea in care trebuie sa ofere siguranta utilizatorului.

Oferta magazinului online include si inaltatoare pentru vasele WC, utile personelor care nu se pot aseza pe un vas de toaleta clasic.

Alte produse incluse in oferta Magazinului Ortopedic

Pe langa scaune cu rotile, performante si sigure, si scaune WC, din magazinul online pot fi achizitionate:

- dispozitive care ajuta persoanele cu nevoi speciale sa se deplaseze, precum rolatoarele, cadrele de mers, carjele si bastoanele ortopedice;

- produse antiescare - saltele si perne antiescare - utile pentru ca previn formarea leziunilor ulcerative pe piele sau la nivelul partilor subcutanate;

- produse utilizate in recuperarea prin kinetoterapie.

Magazinul Ortopedic vine in sprijinul persoanelor cu handicap si le ofera independenta de care au nevoie prin punerea la dispozitie a tuturor informatiilor necesare.

Toti clientii vor primi cele mai bune solutii, bazate pe surse solide de informatii, si un ajutor expertizat.

De altfel, principiile companiei sunt construite pe solutii accesibile si inalt expertizate, fiind menite sa ii ofere pacientului confort imbunatatit si libertate de miscare.

Toate aceste aspecte sunt parte integranta a politicii companiei Selenium Distribution S.R.L. care are in prim plan respectul pentru bolnav si rigoarea cu care acesta trebuie ajutat pentru a putea beneficia de cea mai atenta ingrijire, in ideea imbunatatirii nivelului de trai si a revenirii la o viata normala.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#dispozitive ortopedice, #dispozitive medicale , #stiri sanatate