Ziare.com

Patru motive pentru care nu faci exercitii fizice si cum sa le depasesti

de Cristian Mihai Chis
Joi, 07 Octombrie 2010, ora 11:21

   

Patru motive pentru care nu faci exercitii fizice si cum sa le depasesti
Oamenii au in general o multime de motive, adevarate sau inchipuite, pentru care nu fac exercitii fizice. Exista insa si modalitati prin care poti sa depasesti cauzele care te opresc in mod obisnuit sa faci exercitii fizice.

Shine.coma realizat un top cu cele mai comune 4 motive pentru care oamenii nu fac miscare si modalitati prin care le pot evita:

1. Motivul: Sala de fitness e prea departe si e imposbil sa ajungi la ea cu programul tau incarcat.

Solutia: Chiar daca nu poti ajunge in fiecare zi la sala, nu inseamna ca nu poti face exercitii. Poti face cateva exercitii fizice acasa, in timp ce te uiti la televizor, sau poti alerga afara daca vremea e frumoasa. Poti merge la sala in weekend, daca programul tau este mai liber atunci.

2. Motivul: Esti foarte obosita

Solutia: Daca te simti epuizata din cauza copiilor, a jobului sau a vietii haotice si mereu pe fuga, atunci acesta este un pseudomotiv. Faptul ca vei merge la sala iti va da un plus de energie, nu te va obosi si mai tare. Plus ca asa vei avea si tu ceva timp singura, departe de problemele zilnice. Daca te simti obosita de la sala, atunci poate fi un semn ca te antrenezi prea intens. Ia o pauza si revino la sala cu un program mai usor de exercitii.

3. Motivul: Nu ai vazut rezultate si esti frustrata din aceasta cauza.

Solutia: Schimba-ti complet programul de antrenament. Nu faci decat sa folosesti banda de alergat? Incearca si bicicleta eliptica. Nu ridici niciodata greutati? E timpul sa incerci. Variatia este cheia succesului.

4. Motivul: Esti plictisita de rutina de la sala.

Solutia: Trebuie sa iti gasesti un scop precis, sa te concentrezi foarte tare asupra a ceea ce vrei sa realizezi. Poti sa iti imaginezi situatia ca o competitie.
Citeste mai multe despre exercitii fizice mers la sala sala fitness
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2175 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor