Ce il poti intreba pe medicul tau naturist

Miercuri, 09 Septembrie 2009, ora 08:57
2179 citiri
Ce il poti intreba pe medicul tau naturist
Foto: thaionsell.com

Medicina naturista o poate inlocui pe cea traditionala, atunci cand urmam un tratament pentru infrumusetare si tonifiere, dar, in cele mai multe cazuri ea este o ramura complementara celei traditionale.

Astfel, intrebuintarile curative ale plantelor grabesc vindecarea si asigura o stare generala buna, de lunga durata. Daca te-ai hotarat sa urmezi un tratament naturist insa, este necesar sfatul medicului specialist, potrivit ivillage.com.

Doctorul iti va recomanda atat tratamentul adecvat problemei de sanatate, cat si doza si modul de administrare. Mai mult, unele plante au efect imediat si pot interactiona cu anumite tratamente medicamentoase sau afectiuni pe care le ai.

Pentru evitarea complicatiilor si efectelor adverse ale tratamentelor naturiste, sfatul specialistului este absolut necesar.

Diferenta intre un control medical uzual si cel la medicul tau naturist este ca cel din urma iti va face o prezentare mult mai ampla a tuturor efectelor plantelor asupra sanatatii tale.

Tocmai de aceea, inca de acasa trebuie sa stii ce il poti intreba pe specialist si cum vei afla exact care sunt implicatiile noului tau tip de tratament.

Lista de intrebari

Dupa ce medicul stie rezultatele analizelor de rutina absolut necesare si istoricul tau de boala, intreaba care este eficienta terapiei naturiste in comparatie cu cea traditionala si de ce este ea mai benefica.

Afla ce plante sunt recomandate pentru tratarea afectiunii tale si cum isi fac ele efectul. Nu uita sa intrebi forma in care poti beneficia de tratamentul naturist.

Pentru ca orice terapie de acest fel se poate baza fie pe ceaiuri, tincturi, decoct ori plante proaspete, vei afla de la specialist pentru care dintre aceste tipuri de tratament vei opta si de ce.

Este foarte important sa stii doza zilnica recomandata si durata tratamentului.

Unele plante nu pot fi administrate mai mult de cateva saptamani, pentru ca isi fac efectul imediat, iar supradozele pot produce intoxicatii nedorite.

De cele mai multe ori, tendinta oricarei persoane care urmeaza un tratament medical este de a-l intrerupe atunci cand inregistreaza primele efecte.

Tocmai de aceea multe afectiuni pot recidiva, iar tu iti vei pierde increderea in medicul tau sau in tratamentul urmat. Intreaba specialistul care este perioada in care afectiunea este tratata, dar si cea de intretinere a starii bune dobandite.

Nu uita sa fii in permanenta legatura cu medicul tau naturist, pentru a afla daca efectele tratamentului urmat sunt cele normale. Intreaba care sunt etapele acestuia si ce simptome pot aparea pe durata lui.

Poate parea o lista foarte lunga de intrebari pentru medicul tau naturist, dar este necesara pentru ca tratamentul sa fie eficient si sa nu intampini nici o problema in urmarea lui.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#tratament naturist, #precautii terapie naturista , #tratament